LG 24LF450U – televizorul HD de mici dimensiuni

Întotdeauna televizoarele lansate recent vor oferi o experiență îmbunătățită, dotările evoluând de la an la an și ecranele răspunzând cerințelor ochiului uman. LG 24LF450U face parte din seria de televizoare de dimensiuni reduse a celor de la LG, despre care ai fi putut crede că este lăsată în urmă în contextul creșterii cererii pentru ecrane cât mai mari. Lucrurile nu stau însă deloc așa, coreenii acordând importanță și acestei nișe ceva mai reduse a clienților care caută modele mici, pentru dormitor sau birou. Gamerii pretențioși ar putea alege totuși monitoare Full HD pentru un preț asemănător, acest model găsindu-se la un preț de aproximativ 949 lei(verifică preț actualizat). Este un televizor non-smart de dimensiuni mici cu funcții atractive care să îmbunătățească experiența de vizionare HD, fiind potrivit pentru a fi folosit și pe post de monitor și având o utilitate mai mare.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Evomag.

Are un design care se remarcă față de cele anterioare prin atenția mai mare acordată finisajelor. Astfel, televizorul are liniile ceva mai rotunjite atât la nivelul ramei, cât și la nivelul suportului, iar logo-ul LG de la baza ecranului este pus în valoare de un element decorativ argintiu. Ecranul are diagonala de 61 cm, fiind destul de mic în comparație cu modelele recente mai populare. Dimensiunile reduse fac televizorul potrivit pentru a fi folosit și pe post de monitor, găsindu-și loc ușor pe un birou și putând îndeplini o funcție 2 în 1.

Poze cu televizorul

LG 24LF450U

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul redă imagini de calitate HD, la rezoluția de 1366 x 768 pixeli. Rezoluția poate părea mică prin raportare la trendurile actuale reprezentate de Full HD sau UHD, dar, având în vedere dimensiunile mai reduse ale ecranului, aceasta va fi bine exploatată și nu se vor vedea diferențe mari de calitate. Ecranul este adaptat la 2015, așa că beneficiază de o funcție specială de reducere a zgomotului (granulației) și funcții Smart Picture pentru obținerea unui raport bun de culoare și contrast.

De asemenea, la fel ca în cazul ecranelor mai mari, vei găsi și o funcție pentru redarea mai fluidă a cadrelor în mișcare. Este vorba de funcția Motion Eye Care care oferă un grad mai mare de detaliu la redarea mișcării. Scenele de sport, film sau joc vor curge astfel mai lin și mai clar.

Sunetul este unul bun, fiind clar și atingând o paletă amplă de frecvențe, iar volumul este de asemenea destul de tare pentru un televizor de dimensiuni mici. Sunetul este procesat folosind tehnologiile Dolby Digital și Clear Voice 2 și are o putere de 10 W.

Televizorul nu beneficiază de funcții smart, dar acest lucru nu va fi resimțit foarte tare, întrucât îl vei așeza probabil într-o cameră în care există deja un dispozitiv ce se poate conecta la internet, iar dimensiunile sale mai reduse îl fac în plus potrivit pentru a fi folosit chiar pe post de monitor pentru PC sau laptop.

Modelul este dotat cu 1 port HDMI, 1 port USB și intrări Scart și component, așa că îl vei putea conecta ușor la dispozitive externe. De asemenea, modelul beneficiază de un tuner digital DVB-T2, DVB-C, DVB-S2 și un slot CI+, putând reda canale digitale fără a mai fi nevoie de un receiver extern.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • ecran cu funcții îmbunătățite
  • sunet bun
  • posibilitatea de folosire ca monitor

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.3
Display - 8.1
Conectivitate - 8.3

8.2

O alegere rezonabilă

LG 24LF450U este un televizor din gama pe 2015, cu o diagonală de 61 cm, potrivit pentru un dormitor micuț sau pentru bucătărie.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.