LG 24LB457B – televizorul HD foarte ieftin

Dacă ești în căutarea unui televizor nou pentru o cameră mai mică, un televizor modern, cu  calitate HD, merită să arunci o privire peste modelul LG 24LB457B, ce are un preț de aproximativ 850 lei (verifică preț actualizat), un preț care îi crește și mai mult atractivitatea. Punctele forte ale televizorului sunt ecranul cu IPS și tehnologiile performante care asigură imagini de calitate și conectivitatea care permite desfășurarea mai multor activități la televizor. Punctul în minus principal este reprezentat de dimensiunile reduse, dar televizorul este adresat utilizatorilor în căutare de modele mici, așa se înțelege alegerea producătorului. Raportul calitate-preț este unul foarte bun, în ansamblu.

Modelul LG poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

Designul televizorului este unul atractiv, cu linii fine și un aspect rotunjit. Aspectul este unul foarte curat, singurul lucru care rupe albul imaculat al carcasei fiind logo-ul LG. Televizorul este alcătuit dintr-un plastic lucios de calitate. Televizorul are un suport simplu, în formă de trapez cu colțurile rotunjite. Având dimensiunile de 343.10 x 556 x 53.10 mm și o greutate de doar 3.7 kg, televizorul poate fi poziționat cu ușurință în orice cameră mai mică și poate fi fixat și pe perete.

Poze cu televizorul LG 24LB457B

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 61 de cm și o rezoluție de 1366 x 768 pixeli. Ecranul este dotat cu tehnologie IPS, beneficiind astfel de o claritate superioară, unghiuri generoase de vizibilitate si rezistență fizică la bruscare. Datorită tehnologiei Dynamic Color Enhancer, culorile vor fi întotdeauna strălucitoare și pline de viață. Pentru redarea fluidă a imaginilor în mișcare, ecranul beneficiază de tehnologia Motion Clarity Index de 100 Hz. Emisiunile sportive, filmele sau jocurilor de acțiune se vor vedea la un nivel cu totul nou față de un televizor obișnuit.

În plus, prin funcția Active Noise Reduction, ecranul va procesa fiecare imagine și o va curăța de zgomot (granulație). Astfel, înregistrările și fotografiile se vor vedea la un nivel de claritate ridicat. Cu ajutorul funcției Picture Wizard III vei putea ajusta după bunul plac, în cel mai mic detaliu, setări precum luminozitatea, contrastul sau nivelul de culoare. Televizoarele LG au certificare DivX și pot reda videoclipuri DivX la calitate 1080p HD.

Sistemul audio al televizorului este asigurat de tehnologia Dolby Digital. Sistemul are o putere de 10W. Sunetul este unul clar și bogat. Datorită funcției Virtual Surround Plus sunetul pare că vine din tavan și capătă astfel un efect tridimensional. Funcția Clear Voice 2  evidențiază vocile din filme sau meciuri față de sunetele de fundal, astfel încât în momentele cheie să auzi exact ceea ce trebuie. LG 24LB457B beneficiază de un player media integrat și poate reda muzică direct de pe un stick de memorie.

Este de apreciat faptul că televizorul beneficiază și de o conectivitate care îți permite să îl folosești alături de orice sistem audio, player Blu-Ray sau DVD, consolă de jocuri sau PC-uri. Sunt disponibile, astfel, un port HDMI, unul USB  și câte o intrare component și video composite. Televizorul beneficiază și de un tuner digital DVB-T, DVB-C care permite redarea programelor digitale fără a mai fi nevoie de un receiver extern.

Televizorul are un consum de doar 33 W, fiind unul economic.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • HDMI,
  • preț decent

Contra:

  • mi-ar fi plăcut să fie Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

LG 24LB457B este un televizor cu o diagonală de 61 cm, ceea ce îl face potrivit pentru un dormitor ceva mai mic sau de ce nu pentru bucătărie.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.