LG 19MN43 – televizorul ce poate fi folosit pe post de monitor

Dacă îți dorești un televizor nou pentru dormitor sau pentru camera de lucru și ți-ar prinde bine să economisești spațiu și pe birou, atunci modelul LG 19MN43 reprezintă o opțiune atractivă. Acesta este un dispozitiv 2 în 1 ce poate fi folosit atât pe post de televizor, cât și pe post de monitor. Prețul pentru său este de aproximativ 549 lei (verifică preț actualizat), un preț extrem de atractiv pentru un pachet eficient 2 în 1. Modelul se remarcă prin îmbinarea perfectă a funcțiilor TV și de monitor, ecranul HD, sunetul de calitate și conectivitatea extinsă.

Designul acestuia duce mai mult spre un monitor, în ciuda dimensiunilor mai mari. Designul este unul modern și elegant. Modelul este complet negru, iar asemănarea cu un monitor vine din cauza suportului oval și interfeței cu utilizatorul. Suportul este unul destul de înalt, oferind stabilitate. Interfața seamănă perfect cu una de monitor, fiind plasată în partea de jos a ecranului și permițând reglarea unor setări. La baza ecranului este întâlnit și logo-ul LG, acesta aducând și singura pată de culoare a televizorului întrucât este roșu. Dimensiunile cu stand sunt de 441.7 x 350.9 x 167.8 mm. Modelul cântărește foarte puțin, putând fi mutat cu ușurință sau montat pe perete.

Poze cu televizorul LG 19MN43

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul este unul generos, având o diagonală de 48 de cm și oferind o vizibilitate foarte bună. Imaginile redate au o rezoluție HD de 1366 x 768 pixeli, fiind deosebit de clare și de vibrante. Ecranul este iluminat prin LED-uri care oferă o luminozitate continuă de 200 cd/mp. Prin urmare, imaginile sunt mai strălucitoare, iar contrastul este mai ridicat. Imaginile sunt redate în aspect 16:9. Timpul de răspuns al ecranului este de 5 ms.

Televizorul are mai multe moduri de vizualizare care reglează setările precum luminozitatea, culorile sau sunetul la tipul de conținut vizionat. Astfel, sunt disponibile modurile Sports Mode, Game Mode, Vivid, Standard, Cinema, cât și 2 care permit setarea personalizată. Este disponibilă în același timp și o funcție automată de reglare a rezoluției.

Nu în ultimul rând, ecranul poate reda imagini Picture in Picture. Astfel, un conținut principal ocupă cea mai mare parte a ecranului, iar pe lângă acesta pot fi redate în același timp imagini din alte emisiuni, de exemplu.

Sunetul asociat imaginilor este și el unul de calitate superioară. Astfel, televizorul este dotat cu difuzoare stereo cu o putere de 10 W. Sunetul este surround și caracterizat de acoperirea unui spectru tonal larg. În același timp, acesta are o putere destul de mare. Este de remarcat faptul că atunci când este folosit pe post de monitor dispozitivul nu mai necesită asocierea unui set extern de boxe, economisind astfel și mai mult spațiu pe birou. LG 19MN43 are un player media integrat, putând reda muzică direct de pe un stick USB.

La nivelul conectivității modelul stă destul de bine, beneficiind de 1 port HDMI, 1 port USB  și câte o intrare Scart, component, video composite și de PC. Este disponibil și un tuner digital DVB-T, DVB-C care permite redarea programelor digitale fără a mai fi nevoie de un receiver extern. Televizorul are un consum de 24 W, fiind destul de economic.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • poate fi utilizat atât ca monitor, cât și ca TV,
  • HDMI,
  • preț accesibil

Contra:

  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

LG 19MN43 este un Dispozitiv 2 în 1, ce poate fi utilizat atât pe post de televizor, cât și ca monitor, pentru o muncă mai eficientă.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.