iPhone 6 se va lansa pe data de 9 septembrie

iPhone 6

Se pare că noul iPhone va fi prezentat pe data de 9 septembrie. Deși informația nu este oficială deocamdată, potrivit publicațiilor americane, la doar 5 zile de la lansarea smartphone-ului Samsung Galaxy Note 4 vom asista la prezentarea device-ului iPhone 6. În ceea ce privește locația, se zvonește că marele eveniment se va petrece în San Francisco, însă deocamdată nu există nici o confirmare din partea producătorilor.

Dar cu siguranță zvonurile referitoare la caracteristicile ce ar putea să le dețină vor alimenta curiozitatea iubitorilor de smartphone-uri. Modificările încep cu logo-ul telefonului, ce se zvonește a fi din metal lichid(patentat de Apple acum ceva vreme), un metal aproape imposibil de zgâriat. Așa că dacă te numeri printre cei ce se așteptau ca Apple să integreze modulul NFC în noul dispozitiv, cu siguranță vei fi dezamăgit, deoarece tehnologia nu este compatibilă cu acest aliaj. De asemeni există zvonuri potrivit cărora ecranul va fi din safir, ceea ce înseamnă că va fi mult mai rezistent decât modelele cu Gorilla Glass.

Rămâne de văzut totuși ce surprize ne rezervă Apple și dacă zvonurile legate de noul iPhone 6 se vor adeveri, dar mai ales cât de bine va fi primit de utilizatorii de astfel de device-uri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.