Samsung Galaxy Note 4 se lansează pe 4 septembrie

samsung galaxy note 4

Așa cum ne-a obișnuit, producătorul corean lansează un nou phablet din seria Galaxy Note la începutul lunii septembrie. Mai exact pe data de 4 septembrie a fost anunțată lansarea smartphone-ului Samsung Galaxy Note 4, ce se anunță a fi pe măsura așteptărilor iubitorilor de gadgeturi: ecran mai mare decât modelul anterior, dar și o rezoluție mai bună.

Prototipul cu nume de cod SM-N900A lansat în India și se pare că ar fi fost nici mai mult nici mai puțin decât Galaxy Note 4, cu o rezoluție de 2560 x 1440 pixeli, astfel că ne putem aștepta la o calitate îmbunătățită a imaginii. Sper ca și carcasa să fie una mult mai rezistentă și mai interesantă, mai cu seamă că vorbim de un gadget ce se lansează cu un preț de câteva mii de lei.

În cazul în care ecranul va fi mai mare, sunt convinsă că utilizatorilor le va fi din ce în ce mai greu să îl țină cu o singură mână, dar cu siguranță va fi pe placul celor ce vor să îmbine utilitatea tabletei cu cea a smartphone-ului. Rămâne de văzut cu ce ne va surprinde de această dată gigantul corean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.