Lansare Apple Watch 2 – cu ce se va remarca noul smartwatch?

apple-watch-2

Noua generație de smartwatch-uri Apple va fi lansată cât de curând. Potrivit analistului Brian White, de la Drexel Hamilton, în cadrul conferinței World Wide Developer 2016, ce are loc în perioada 13-17 iunie, ar urma să se lanseze Apple Watch 2.

Dacă inițial se vehicula faptul că noul smartwatch va fi lansat odată cu iPhone SE și iPad Pro de 9,7 inch, se pare că gigantul din Cupertino a preferat lansarea unei game de accesorii și totodată reducerea de preț pentru prima variantă de Apple Watch, lansată în 2015.

Apple Watch 2 se dorește a fi cel mai ergonomic smartwatch de pe piață, cu până la 40% mai subțire față de prima variantă. Se pare că va fi disponibil în două variante: rotund și pătrat și va fi echipat cu o cameră Facetime, Wi-fi, un acumulator ce va asigura autonomia pe o perioadă de aproximativ 2-3 zile, precum și alte specificații interesante. Se vehiculează că noua versiune va beneficia de îmbunătățiri considerabile, va fi rezistentă la apă și la praf, va măsura glicemia, nivelul de stres, dar și tensiunea.

apple_watch-2

Chiar și Siri urmează să fie reconfigurată, astfel încât va răspunde mult mai prompt și mai eficient la comenzi.

Mă întreb oare, dacă prima versiune ajunge și la 4000 lei, în cazul în care Apple Watch 2 va beneficia de toate aceste îmbunătățiri, la ce preț de lansare să ne așteptăm?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.