iPhone 7 ar putea arăta așa!

iphone-7

Dacă momentan, Galaxy S7 și S7 Edge sunt pe val și doboară aproape orice record, cu siguranță nici gigantul din Cupertino nu se va lăsa mai prejos în momentul în care va lansa iPhone 7. Momentan iPhone 6S rezistă destul de bine în topuri, însă vânzările Apple au cam început să stagneze. Și fiindcă Samsung a ridicat destul de mult ștacheta, este evident că așteptările de la viitorul iPhone 7 sunt destul de mari.

Pe internet au început de ceva vreme să se facă speculații asupra felului în care va arăta noul flagship Apple, ba chiar au apărut și câteva imagini legate de designul telefonului. Francezii de la Nowhereelse.fr au dezvăluit câteva imagini de curând. Potrivit acestora, iPhone 7 nu va veni cu mari diferențe pe parte de design față de iPhone 6S.

Totuși se pot observa câteva modificări. Prima ar fi aceea că terminalul mobil vine echipat cu o cameră foto plată, ceea ce va reduce considerabil riscul de a fi zgăriată atunci când telefonul este ținut pe masă. O mutare foarte bună ar fi aceasta. La o primă vedere se mai poate observa faptul că se renunță la liniile drepte pentru antene, păstrandu-se doar cele de pe margini. Totuși acestea sunt doar niște speculații.

iphone-7

E clar că Apple va pune în continuare accent pe eleganță, dar totuși mi-e greu să cred că noul iPhone 7 va suferi atât de puține modificări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.