Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge – Record istoric de precomenzi

samsung-galaxy-s7

Abia lansate, flagshipurile sud-coreenilor de la Samsung înregistrează încasări record pe toate piețele europene. Conform Samsung Electronics Europe, până în prezent, numărul de precomenzi a depășit toate recordurile din istoria generației Galaxy.
În perioada de precomandă, 21 februarie – 10 martie, s-au înregistrat în Europe vânzări pentru Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge de 2,5 ori mai mari, față de orice alt terminal mobil din generația Galaxy.

„În România, numărul de precomenzi pentru noile smartphone-uri a fost în linie cu tendința europeană și ne-a depășit așteptările, ceea ce ne arată că Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge au fost extrem de așteptate și pe plan local. Acestea au fost cele mai mari precomenzi înregistrate până acum pentru dispozitivele din seria Galaxy. Ca ordin de mărime, vorbim de câteva mii de unități,” a declarat Cristian Cojocaru, Head of Mobile Division Samsung Electronics Romania.

Evident Galaxy S7 Edge se dovedește a fi ceva mai popular decât fratele mai mic Galaxy S7, iar acest aspect este lesne de înțeles. Designul curbat, precum și interfața Edge oferă anumite facilități utilizatorilor, cum ar fi: accesul rapid în anumite aplicații, setarea câtorva contacte favorite, accesul rapid la camera foto, etc. Cererea pentru S7 Edge reprezintă 61% din totalul precomenzilor.

O parte dintre cei ce și-au comandat noile flagshipuri Samsung vor primi la pachet și dispozitivul de realitate virtuală Gear VR. Din păcate numărul mare de precomenzi a dus la epuizarea rapidă a stocului de dispozitive VR, prin urmare doar câțiva norocoși se vor alege cu acest cadou.

„Numărul incredibil de mare de precomenzi pentru Galaxy S7 și S7 Edge ne arată că utilizatorii europeni au un interes crescut pentru smartphone-urile noastre premium, pe o piață matură, precum cea europeană. Utilizatorii își doresc noi experiențe și să se bucure de inovațiile pe care le aduc noile lor smartphone-uri Galaxy. Suntem încrezători că Samsung Galaxy S7 și S7 Edge satisfac aceste nevoi mai bine decât orice alte produse disponibile pe piață. Un aspect important al strategiei noastre este să le oferim utilizatorilor o experiență completă prin ecosistemul de dispozitive și servicii interconectate,” a declarat Jean-Daniel Ayme, Corporate Vice President, Mobile Division, Samsung Electronics Europe.

În prezent Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge poate fi comandat de aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.