iPhone 8 și Google Pixel 2 vor „împrumuta” designul flagshipurilor Samsung!

De-a lungul timpului Samsung a fost acuzat în nenumărate rânduri că ar copia design-ul smartphone-urilor Apple pentru propriile device-uri. Ba chiar în urmă cu câțiva ani gigantul din Cupertino dădea în judecată compania sud-coreeană pe motiv că ar fi „împrumutat” din caracteristicile terminalelor Apple, însă acum asistăm la o situație cel puțin neobișnuită.

Se speculează că în 2017 atât Apple, cât și Google vor lansa device-uri cu ecrane OLED curbate, inspirate de flagshipurile Samsung.

apple și google copiaza designul samsung

De curând îți povesteam că Apple a comandat deja 70 de milioane de display-uri curbate pentru noile iPhone 8, iar furnizorul este nimeni altul decât principalul competitor, Samsung.

Potrivit businessinsider, cea de-a doua generație de Google Pixel se va bucura de un design mult mai rafinat față de prima. Noile device-uri vor veni cu ecran OLED curbat. În sfârșit vom avea nu doar un smartphone performant, ci și unul atractiv.

Deocamdată informațiile nu au fost confirmate, însă având în vedere cât de bine a fost primit noul Galaxy S8 și S8 Plus(asta deși încă nu a ajuns pe rafturile magazinelor), nu m-ar suprinde câtuși de puțin ca tot mai mulți producători să copieze „rețeta succesului” de la brandul sud-coreean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.