Indesit TIAA12X – frigiderul elegant

Dacă ai un spațiu mai mic în bucătărie sau ai nevoie de un frigider care să poată depozita alimentele pentru 2-3 persoane, atunci modelul Indesit TIAA12X ți se va părea o opțiune potrivită. Acesta are un design elegant, un consum redus și funcții speciale pentru păstrarea în siguranță a alimentelor. Frigiderul poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1449 lei (verifică preț actualizat ). Pentru cei care vor să îl cumpere în rate, acestea încep din jurul sumei de 50 de lei. Raportul calitate-preț este unul foarte bun. Modelul se remarcă prin designul elegant de calitate superioară, capacitatea de depozitare destul de mare pentru dimensiunile sale și consumul energetic redus. Deși nu beneficiază de sistem de răcire No Frost, frigiderul este dotat cu un sistem automat de control al temperaturii care face procesul de curățare mult mai ușor și asigură o răcire eficientă a alimentelor.

Combina frigorifică poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

Designul este alcătuit din inox, având o calitate superioară. Înălțimea este una medie, dimensiunile fiind de 175 x 60 x 65.5 cm. Prin urmare aparatul se va încadra chiar și în bucătăriile mici de garsonieră. Congelatorul se află în partea de sus și are propria ușă. Ușile sunt prevăzute cu mânere orizontale încorporate. Deschiderea se face spre dreapta, iar ușile sunt reversibile. Interiorul este iluminat și beneficiază de sisteme speciale antibacteriene, care țin mucegaiul la distanță.

Poze cu frigiderul Indesit TIAA12

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Frigiderul are un volum de 236 de litri și este organizat în 4 rafturi alcătuite din sticlă rezistentă.  În partea de jos există un compartiment generos pentru legume și fructe. Pe ușă sunt disponibile 4 suporturi care permit depozitarea sticlelor și borcanelor de diferite dimensiuni. Deși frigiderul nu dispune de un sistem No Frost, sistemul Static Automatic Control dispune de senzori care permit menținerea temperaturii corecte și limitarea formării de gheață în interior. Prin urmare curățarea va fi mult mai ușor de realizat, iar alimentele vor fi păstrate în siguranță pentru mai mult timp.

Congelatorul are un volum de 70 de litri. Interiorul acestuia este împărțit în două zone prin intermediul unui raft din sârmă. Capacitatea de congelare este de 2 kg în 24 de ore. Congelatorul nu dispune nici el de un sistem pentru dezghețare No Frost, fiind necesar să realizezi manual acest proces de câteva ori pe an. Aparatul are drept accesorii o tavă pentru gheață și un suport pentru ouă.

La nivel tehnic, Indesit TIAA12X are un compresor și se încadrează în clasa climatică N-ST. Termostatul este reglabil. Pentru răcire este folosit agentul R600a. Autonomia fără curent este de 22 ore, alimentele fiind păstrate în siguranță în tot acest timp, ca și cum frigiderul ar funcționa în mod normal. Modelul este unul foarte silențios, nivelul de zgomot având valoarea de doar 44 dB.

Consumul reprezintă un aspect important pentru orice aparat electrocasnic, în cazul de față oferind un avantaj considerabil. Modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, având prin urmare un consum redus cu până la 20% față de cel al modelelor din clasa A. Consumul anual este de doar 277 kWh.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • clasa de eficiență energetică A+,
  • autonomie de 22 ore

Contra:

  • nu este dotat cu tehnologia NO FROST

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Indesit TIAA12X este un frigider elegant, destul de spațios, ce se potrivește unui utilizator nu foarte pretențios atunci când vine vorba de tehnologie.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.