Indesit TIAA12 – frigiderul avantajos

Indesit TIAA12 face parte din seria de frigidere cu două uși a producătorului italian, fiind potrivit pentru bucătăriile și camerele mai mici. Frigiderul poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1349 lei (verifică preț actualizat ). Pentru cei care vor să îl cumpere în rate, acestea încep din jurul sumei de 50 de lei. Raportul calitate-preț este unul bun. Modelul se remarcă prin capacitatea mare de depozitare raportată la dimensiunile sale, tehnologia No Frost integrată pentru frigider, sistemul antibacterian ce ține mucegaiul la distanță și consumul energetic redus. Din păcate congelatorul nu beneficiază și el de tehnologie No Frost, dar acesta are dimensiuni reduse și poate fi dezghețat manual destul de ușor. Per ansamblu alegerea este una inspirată.

Frigiderul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Designul este unul standard, modelul fiind disponibil pe alb și având liniile simple. Aparatul ocupă un spațiu de 175 x 60 x 65.5 cm. Congelatorul se află deasupra frigiderului. Ușile sunt prevăzute cu mânere orizontale încorporate. Deschiderea acestora se face spre partea dreaptă, dar ușile sunt reversibile și sensul se poate schimba. Interiorul beneficiază de iluminare. Capacitatea totală de depozitare este de 306 litri, fiind una destul de mare pentru a face față unui număr de 2-3 persoane.

Poze cu frigierul Indesit TIAA12

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea totală de depozitare este de 306 litri, fiind una destul de mare pentru a face față unui număr de 2-3 persoane.

Frigiderul are un volum de 236 de litri și este organizat în 4 rafturi alcătuite din sticlă rezistentă. Rafturile sunt ajustabile pe înălțime, fiind potrivite pentru depozitarea recipientelor de diferite dimensiuni. Compartimentul pentru fructe și legume este destul de mare și așezat în partea de jos a frigiderului. Ușa este prevăzută cu 4 suporturi de diferite înălțimi. Frigiderul este dotat cu tehnologie No Frost, așa că dezghețarea se face automat și curățarea este mult mai ușor de realizat. În plus, este disponibil și sistemul Static Automatic Control care, datorită senzorilor performanți, permite menținerea unei temperaturi corecte. Alimentele sunt păstrate astfel proaspete pentru mai mult timp. Interiorul beneficiază de un sistem special de protecție a igienei, astfel încât mucegaiul să fie ținut la distanță.

Congelatorul are un volum  de 70 de litri și este organizat interior în două zone despărțite prin intermediul unui raft din sârmă. Capacitatea de congelare este de 2 kg în 24 de ore. Congelatorul nu dispune de tehnologie No Frost, așa că va fi necesar ca procesul de dezghețare să fie realizat manual de câteva ori pe an. Este disponibilă și o tavă pentru gheață.

La nivel tehnic Indesit TIAA12 are un compresor și se încadrează în clasa climatică N-ST. Substanța folosită pentru răcire este R600a. Termostatul este reglabil. Autonomia fără curent este de 22 ore. Intervalul este destul de mare pentru a oferi un timp suficient de reacție în cazul unor pene de curent sau defecțiuni la panoul electric, alimentele fiind păstrate în siguranță în tot acest timp.  Nivelul de zgomot al aparatului este de doar 44 dB, acesta fiind unul foarte silențios.

Modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, având prin urmare un consum redus de energie. Consumul este cu până la 20% mai mic față de cel al modelelor din clasa A. Valoarea anuală este de doar 277 kWh.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • preț decent,
  • silențios,
  • capacitate destul de mare

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Indesit TIAA12 este un frigider destul de încăpător, ce are grijă să mențină alimentele proaspete pentru o perioadă îndelungată.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.