Indesit RAA 29 – frigiderul cu două uși ultra accesibil

Indesit RAA 29 este un frigider cu două uși foarte elegant, potrivit pentru spațiile mai mici precum cele de garsonieră. Având un preț de aproximativ 1149 lei (verifică preț actualizat), modelul are un nivel de zgomot de 42 dB, încadrându-se în medie și funcționând silențios.

Frigiderul poate fi găsit și în oferta magzinului Altex.

Frigiderul are un design atractiv, aspectul alb imaculat al carcasei fiind completat de liniile discrete ale ușilor și dimensiunile reduse. După model clasic, congelatorul are propria ușă și este plasat în partea de sus. Ușile sunt prevăzute cu mânere orizontale integrate și au o deschidere standard spre dreapta. Pentru a se încadra în orice spațiu, frigiderul oferă posibilitatea de a schimba direcția de deschidere pe partea stângă. Acest lucru este posibil datorită balamalelor reversibile. Frigiderul are înălțimea de 143 de cm, având dimensiuni reduse și putând fi ușor de încadrat în orice bucătărie.

Poze cu frigiderul

Indesit RAA 29

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Frigiderul prezintă avantajul de a fi mai spațios decât variantele cu congelator integrat, care, deși sunt mai ieftine, oferă un randament general mult mai redus.

Modelul are o capacitate totală de depozitare de 212 litri, aceasta fiind împărțită în 171 litri pentru frigider și 41 litri pentru congelator.

Frigiderul este prevăzut cu 4 rafturi alcătuite din sticlă rezistentă, acestea fiind reglabile pe înălțime și oferind posibilitatea de a le așeza după cum este necesar pentru a face loc diferitelor vase. Sertarul pentru fructe și legume este așezat în partea de jos și are dimensiuni foarte generoase, putând depozita cantități mari sau alimente mai voluminoase. Pe ușa frigiderului vei găsi 4 suporturi de diferite înălțimi, astfel încât să poți depozita sticle, borcane, cutii de lapte sau de suc etc.

Congelatorul este împărțit în 2 zone folosind un raft din sârmă, spațiul nefiind foarte mare, dar suficient pentru 1-2 persoane. Capacitatea de congelare este de 2 kg în 24 de ore, fiind ceva mai mică. Având în vedere categoria de preț și dimensiunile aparatului, acest lucru este de înțeles.

La nivel tehnic, frigiderul este dotat cu un compresor și are termostat reglabil, însă aparatul nu beneficiază de niciun fel de tehnologie pentru evitarea formării de gheață. Modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, având un consum redus de energie. Consumul energetic anual este de doar 226 kWh, așa că facturile vor fi reduse. Autonomia fără curent este de 20 de ore, în acest interval alimentele fiind păstrate în siguranță în cazul unor pene de curent sau defecțiuni electrice.

Modelul este un frigider cu două uși, ideal pentru garsoniere și depozitarea alimentelor pentru 1-2 persoane. Modelul are un consum redus și reprezintă o alegere potrivită pentru cei cu bugete mai mici, raportul calitate-preț fiind unul bun.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant și de dimensiuni reduse
  • capacitate foarte bună raportată la dimensiuni
  • consum redus de energie
  • funcționare silențioasă

Contra:

  • lipsa unor tehnologii pentru reducerea sau eliminarea gheții

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 8.2
Design - 8.3
Performanțe - 8.3

8.3

O alegere accesibilă

Indesit RAA 29 este un frigider ce se situează în clasa A+, și are o capacitate medie, ce îl face potrivit pentru familiile mai micuțe.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.