Indesit CTAA 55 NF – un model cu un raport calitate-preț extrem de avantajos

Combina frigorifică Indesit CTAA 55 NF este un model de ultimă generaţie care este foarte accesibil din punct de vedere financiar şi care deţine calităti superioare. Frigiderul de culoare albă este unul spaţios, cu numeroase avantaje, atât din punct de vedere tehnic, cât şi din punct de vedere al design-ului.  Acesta vine pe piaţa românească la un preţ de aproximativ 1349 lei (verifică preț actualizat), cu un discount de 10 procente din preţul propus iniţial de producător de 1500 lei.

Producătorul Indesit oferă o garanţie de 24 de luni cu posibilitatea extinderii în magazinele partenere. Acesta poate fi achiziţionat online sau în magazinele offline, la preţuri similare. Eleganţa şi confortul pe care le promovează acest model sunt specifice brandului Indesit care încearcă să ofere clienţilor săi produse care să ocupe un spaţiu cât mai redus în exterior, însă să ofere un spaţiu cât mai mare în interior. Compartimentarea acestui model este una standard, având frigiderul în partea de sus, cât şi congelatorul în partea de jos. Combina este aşezată pe picioruşe stabile care pot fi echilibrate în funcţie de suprafaţa pe care este aşezat produsul. Tehnologia No Frost este încorporată în sistemul de funcţionare al aparatului electrocasnic, oferind deţinătorilor confortul unei funcţionări continue şi o dezgheţare automată numai atunci când este nevoie.

Poze cu combina frigorifică Indesit CTAA 55 NF

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Din punct de vedere tehnic, combina frigorifică Indesit are un consum energetic anual mediu de numai 263 kWh şi se încadrează în clasa de eficienţă energetică A+. Volumul net total al frigiderului este de 174 de litri, iar volumul net al congelatorului este de 81 de litri. Frigiderul este dotat cu 3 rafturi de sticlă rezistentă la şocuri şi cu 3 suporturi de uşă unde pot fi depozitate sticle şi borcane, dar şi cu un compartiment pentru fructe şi legume. Rafturile sunt echipate cu protecţie împotriva alunecării în exterior.

Congelatorul include 4 compartimente de dimensiuni mari, unde pot fi depozitate alimentele care necesită o durată de păstrare mai mare precum cărnurile. Deschiderea uşilor se face din partea dreaptă, cu ajutorul unui mâner orizontal integrat care oferă combinei un aspect compact şi elegant. Clasa climatică potrivită pentru utilizarea acestei combine frigorifice este N-ST, ceea ce înseamnă că mediul climatic din România este ideal. Zgomotul produs de frigider în timpul funcţionării este de 45 decibeli, ceea ce înseamnă că sunetele produse de acesta vor fi aproape inexistente.

Înălţimea combinei este de 184.5 cm, lăţimea de 54.5 cm, iar adâncimea de 59.5 cm. Combina Indesit CTAA 55 NF poate fi conectată la instalaţia de apă în scopul obţinerii apei reci direct din uşa frigiderului. Acesta este dotat cu un dispozitiv în acest sens care dispune de un spaţiu pentru pahar. Conectarea poate fi efectuată de către un instalator sau de către proprietar, însă, în acest caz, deţinătorul va trebui să se asigure că filtrul de apă este instalat în mod corect şi este funcţional.

Protecţia împotriva bacteriilor este prezentă cu ajutorul unui sistem încorporat, astfel încât alimentele vor fi protejate pe toată durata păstrării în frigider. Acest model a fost conceput pentru a oferi deţinătorilor cea mai bună opţiune din gama de combine frigorifice, o variantă sigură, o rezistenţă îndelungată şi o funcţionare ecologică.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • clasa de eficiență energetică A+,
  • design elegant,
  • sistem de răcire frigider/congelator No Frost,
  • capacitate mare

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Indesit CTAA 55 NF este o combină frigorifică pe care o vei găsi la un preț extrem de avantajos, dat fiind că se bucură de un design spectaculos, dar și de specificații interesante.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.