Indesit CAA 55 – combina frigorifică ultra accesibilă

Indesit este un producător italian de electrocasnice renumit pe piața din România datorită modelelor de calitate care își păstrează un preț accesibil. Combina frigorifică Indesit CAA 55 este un astfel de exemplu de aparat care, deși are dotări atractive, se încadrează într-un buget mic. Combina frigorifică Indesit poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 1150 lei (verifică preț actualizat). Modelul este unul dintre cele mai ieftine de pe piață. Prețul mic al combinei o face potrivită pentru bugetele foarte reduse sau pentru studenții care au nevoie de un astfel de aparat. Avantajele combinei, pe lângă preț, sunt tehnologia automată pentru dezghețare a frigiderului și consumul redus. Punctele slabe ale combinei sunt capacitatea mai mică de depozitare și lipsa tehnologiei pentru dezghețarea automată a congelatorului, dar acestea sunt compensate de prețul foarte mic.

Modelul Indesit poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Designul combinei este unul clasic, aceasta fiind disponibilă pe alb și având frigiderul poziționat în partea de sus, iar congelatorul în partea de jos. Ușile combinei au mânere orizontale încorporate și sunt reversibile, așa că direcția de deschidere se poate schimba oricând de pe o parte pe alta, în funcție de nevoie. Combina are dimensiunile de 174 x 54.5 x 58 cm, fiind un model ceva mai mic, potrivit și pentru spațiile mai reduse.

Poze cu combina frigorifică Indesit CAA 55

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Combina are un volum net total de 234 de litri. Capacitatea este adaptată dimensiunilor combinei.

Frigiderul are un volum net de 150 de litri și este prevăzut cu 2 rafturi din sticlă rezistentă. Rafturile se pot regla pe înălțime, astfel încât să poată fi depozitate recipiente și alimente de diferite mărimi. Frigiderul este prevăzut și cu 2 compartimente pentru fructe și legume. Pe ușa frigiderului se găsesc 3 suporturi de înălțimi diferite, astfel încât să poată fi depozitate atât sticle sau cutii de lapte și suc, cât și borcane de diferite dimensiuni. Frigiderul are un sistem de dezghețare automat și beneficiază și de iluminare interioară.

Congelatorul are un volum net de 84 de litri și este organizat în 4 compartimente spațioase alcătuite din plastic transparent. Congelatorul nu beneficiază și el de un sistem automat pentru dezghețare, acest proces trebuind să fie realizat manual periodic. Capacitatea de congelare este de 2 kg în 24 de ore.

Indesit CAA 55 vine însoțită de o tavă pentru gheață și un suport pentru ouă.

La nivel tehnic, combina are un compresor și folosește agentul de răcire R600a. Combina se încadrează în clasa climatică SN-N-ST-T. Combina este dotată cu sistemul Static Automatic Control care păstrează alimentele proaspete pentru o perioadă mai lungă de timp. Acest lucru este posibil datorită unor senzori amplasați în interiorul frigiderului care permit menținerea constantă a temperaturii corecte. Termostatul este reglabil, iar autonomia fără curent este de 17 ore. Astfel, combina va păstra în continuare alimentele în siguranță chiar și în cazul penelor de curent sau în cazul unor defecțiuni la panoul electric.

Combina frigorifică se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, așa că are un consum foarte redus de curent electric, cu 20% mai mic decât modelele obișnuite. Consumul anual este de doar 256 kWh, ceea ce înseamnă că discutăm despre un model destul de econom.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • clasa de eficiență energetică A+,
  • autonomie de până la 17 ore

Contra:

  • frigiderul nu are o capacitate prea mare
  • sistemul de dezghețare nu este automat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Capacitate
Consum

Indesit CAA 55 este o combină frigorifică destul de ieftină, cu o capacitate nu foarte mare, ce se potrivește unei familii cu un beget redus.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.