Indesit BIAA 14P DR – combina frigorifică atractivă

Dacă vrei să îți schimbi frigiderul cu unul nou, opțiunile actuale sunt diverse și pentru toate buzunarele. Unul dintre modelele cele mai accesibile este Indesit BIAA 14P DR. Combina frigorifică are o capacitate mare, este dotată cu tehnologii moderne și are un preț foarte bun. Modelul poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1499 lei (verifică preț actualizat), fiind unul dintre modelele cele mai accesibile de pe piață. Dacă vrei să cumperi combina în rate, acestea încep undeva de la 41 de lei. Punctele forte ale combinei sunt capacitatea destul de mare de depozitare, sistemul automat de dezghețare pentru frigider și consumul energetic redus. Din păcate, congelatorul nu beneficiază și el de un sistem automat de dezghețare, dar acest lucru ar fi crescut ceva mai mult prețul, așa că poate fi trecut cu vederea.

Combina frigorifică poate fi găsită și în oferta magazinului Flanco.

Designul combinei atrage mai ales prin calitatea materialelor din care este alcătuită. Astfel, combina este alcătuită din inox și are un aspect foarte modern. Ușile combinei sunt prevăzute cu mânere orizontale încorporate, așa că deschiderea este ușoară. În mod standard, ușile se deschid spre dreapta, dar balamalele sunt reversibile, așa că direcția de deschidere se poate schimba pe cealaltă parte dacă este necesar.  Combina are dimensiunile de 200 x 60 x 65.5 cm, fiind una destul de înaltă.

Poze cu combina frigorifică Indesit BIAA 14P DR

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Combina are un volum net total de 330 de litri. Capacitatea este suficient de mare pentru a face față unei familii numeroase. Frigiderul este plasat în partea de sus a combinei, iar congelatorul este plasat în partea de jos.

Frigiderul are un volum net de 240 litri și este organizat în 4 rafturi din sticlă rezistentă. Rafturile sunt ajustabile pe înălțime, putând fi reglate în funcție de dimensiunile recipientelor depozitate. Frigiderul este prevăzut cu compartimente speciale pentru legume și fructe. Pe ușă se găsesc 4 suporturi de înălțimi diferite, care permit depozitarea sticlelor și recipientelor de diferite mărimi. Frigiderul are un sistem de dezghețare automat și beneficiază și de iluminare interioară.

Congelatorul are un volum net de 90 de litri și este organizat în 3 compartimente generoase. Din păcate, congelatorul nu beneficiază și el de un sistem automat de dezghețare, fiind necesară desfășurarea manuală a procesului. Sistemul automat de dezghețare ar fi crescut, însă, prețul considerabil.

Indesit BIAA 14P DR are drept accesorii o tavă pentru gheață și un suport pentru ouă.

La nivel tehnic, modelul Indesit are un compresor și folosește agentul de răcire R600a. Combina se încadrează în clasa climatică N-ST. Termostatul este reglabil, iar autonomia fără curent este de 19 ore. Astfel, combina va păstra în continuare alimentele în siguranță chiar și în cazul penelor de curent sau în cazul unor defecțiuni la panoul electric. Combina beneficiază de un sistem special de protecție antibacteriană, asigurându-se de faptul că alimentele vor fi păstrate în cea mai bună stare, departe de mucegai sau bacterii.

Combina frigorifică se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, așa că are un consum foarte redus de curent electric. Consumul zilnic este de 0.77 kWh, iar cel anual este de doar 282 kWh.

Păreri pro şi contra

Pro

  • extrem de elegantă,
  • clasa de eficiență energetică A+,
  • sistem de dezghețare automat,
  • autonomie de 19 ore

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Capacitate
Consum

Indesit BIAA 14P DR este o combină frigorifică cu o capacitate foarte mare, ceea ce o face potrivită pentru familiile numeroase.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.