Indesit BIAA 13P X DR – combina frigorifică din inox

Pentru cei care caută o combină frigorifică de calitate, cu o capacitate bună, consum redus și care se încadrează într-un buget mediu, modelul Indesit BIAA 13P X DR reprezintă o opțiune demnă de luat în considerare. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1500 lei (verifică preț actualizat), fiind unul dintre modelele cele mai atractive de pe piață. Pentru cei care vor să cumpere combina în rate, acestea încep din jurul sumei de 51 de lei. Punctele forte ale combinei sunt capacitatea bună de depozitare, sistemul antibacterian și cel automat de dezghețare pentru frigider, precum și consumul energetic redus și calitatea materialelor din care este alcătuită. Din păcate, congelatorul nu beneficiază și el de un sistem automat de dezghețare, acest lucru contribuind însă la păstrarea unui preț accesibil.

Combina poate fi găsită și în oferta magazinului Flanco.

Designul combinei este unul modern, aceasta remarcându-se prin aspectul elegant și rezistent. Combina este alcătuită din inox, păstrându-și un aspect impecabil pentru mai mult timp decât un model din plastic. Pentru o deschidere ușoară combina este prevăzută cu mânere orizontale încorporate. Ușile se deschid spre partea dreaptă, dar acestea sunt reversibile, așa că direcția poate fi schimbată pe cealaltă parte dacă este necesar.  Combina are dimensiunile de 187 x 60 x 65.5 cm, încadrându-se perfect în orice bucătărie.

Poze cu combina frigorifică Indesit BIAA 13P X DR

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

După model standard, frigiderul este plasat în partea de sus a combinei, iar congelatorul este plasat în partea de jos.

Combina are un volum net total de 303 litri, fiind destul de spațioasă pentru a face față unei familii numeroase și perioadelor de sărbători, când cantitatea de alimente este mai mare decât în mod obișnuit.

Frigiderul are un volum net de 213 litri și este organizat în 3 rafturi din sticlă rezistentă. Rafturile sunt reglabile pe înălțime. Sunt disponibile și compartimente speciale pentru legume și fructe. Pe ușă se găsesc 4 suporturi de înălțimi diferite, care permit depozitarea recipientelor de diferite înălțimi, începând de la sticle de suc, cutii de lapte și până la borcane de dulceață sau de iaurt. Frigiderul are un sistem de dezghețare automat și beneficiază și de iluminare interioară.

Congelatorul are un volum net de 90 de litri și este organizat în 3 compartimente generoase. Congelatorul nu beneficiază și el de un sistem de dezghețare automat, utilizatorul fiind nevoit să efectueze manual această operațiune la un interval de câteva luni.

Indesit BIAA 13P X DR are drept accesorii o tavă pentru gheață și un suport pentru ouă.

La nivel tehnic, combina are un compresor și folosește agentul de răcire R600a. Combina se încadrează în clasa climatică N-ST. Termostatul este reglabil, iar autonomia fără curent este de 19 ore. Astfel, combina va păstra, în continuare, alimentele în siguranță în cazul unor defecțiuni electrice. Combina beneficiază de un sistem special de protecție antibacteriană, alimentele fiind păstrate proaspete pentru o perioadă mai lungă, departe de mucegai și bacterii. Modelul este unul silențios, atingând un nivel de zgomot de doar 41 dB.

Combina frigorifică se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, așa că are un consum foarte redus de curent electric. Consumul zilnic este de 0.74 kWh, iar cel anual este de doar 272 kWh.

Păreri pro şi contra

Pro

  • extrem de elegantă,
  • clasa de eficiență energetică A+,
  • sistem de dezghețare automat,
  • autonomie de 19 ore

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Capacitate
Consum

Indesit BIAA 13P X DR este o combină frigorifică accesibilă la preț, cu un design din inox, dar și cu o serie de specificații interesante.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.