Indesit BIAA 13 P F SI – combina frigorifică accesibilă cu NoFrost

Combinele frigorifice cu NoFrost au, de obicei, un preț care depășește un buget mediu dar iată că, din când în când, apar și modele precum Indesit BIAA 13 P F SI care reușesc să integreze această tehnologie și să își păstreze, în același timp, un preț accesibil. Modelul  poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1650 lei (verifică preț actualizat), fiind unul dintre modelele cele mai accesibile care dispun de tehnologie No Frost atât pentru frigider, cât și pentru congelator. Dacă vrei să cumperi combina în rate, acestea încep undeva de la 56 de lei. Punctele forte ale combinei sunt tehnologiile performante de răcire, consumul redus și prețul bun. Punctul ceva mai slab este reprezentat de capacitatea de depozitare mai mică, dar acest lucru poate fi trecut cu vederea dacă avem în vedere prețul.

Designul combinei este unul simplu și elegant. Aceasta este albă în totalitate, având un aspect foarte curat. Logo-ul Indesit este singurul element întâlnit pe ușa frigiderului. Ușile combinei sunt prevăzute cu mânere orizontale încorporate, pentru o deschidere ușoară. Ușile se deschid spre dreapta, dar balamalele sunt reversibile, așa că direcția de deschidere se poate schimba pe cealaltă parte dacă este nevoie. Combina are dimensiunile de 187.5 x 60 x 65.5 cm, fiind un model destul de înalt.

Poze cu combina frigorifică Indesit BIAA 13 P F SI

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Combina are un volum net total de 283 de litri, putând depozita o cantitate medie de alimente. Frigiderul este plasat în partea de sus a combinei, iar congelatorul este plasat în partea de jos.

Frigiderul are un volum net de 210 litri și este prevăzut cu 4 rafturi din sticlă rezistentă. Rafturile sunt ajustabile pe înălțime, interiorul putând fi personalizat în funcție de dimensiunile recipientelor depozitate. De asemeni este prevăzut și cu 2 compartimente speciale pentru legume și fructe, alcătuite din plastic transparent rezistent. Pe ușă se găsesc 4 suporturi de înălțimi diferite. Frigiderul beneficiază de un sistem de răcire cu NoFrost care împiedică formarea de gheață. Frigiderul mai beneficiază de o funcție antibacteriană prin care păstrează alimentele în siguranță, departe de mucegai și bacterii. Frigiderul beneficiază de iluminare interioară.

Congelatorul are un volum net de 73 de litri și este organizat în 3 compartimente spațioase din plastic transparent. Congelatorul beneficiază și el de tehnologia NoFrost, așa că dezghețarea se face în mod automat, fără să mai fie nevoie să aloci timp pentru acest proces.

Indesit BIAA 13 P F SI are drept accesorii o tavă pentru gheață și un suport pentru ouă.

La nivel tehnic, combina are un compresor și folosește agentul de răcire R600a. Combina se încadrează în clasa climatică SN-N-ST-T și beneficiază de un sistem de răcire Dynamic Air Control, care permite distribuirea uniformă a temperaturii scăzute în interior. Termostatul este reglabil, iar autonomia fără curent este de 13 ore. Beneficiază de o funcție Eco prin care poate fi asigurat un consum minim de resurse.

Combina frigorifică se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, așa că are un consum foarte redus de curent electric. Consumul zilnic este de 0.77 kWh, iar cel anual este de doar 282 kWh.

Păreri pro şi contra

Pro

  • extrem de elegantă,
  • capacitate mare,
  • clasa de eficiență energetică A+,
  • Sistem No Frost

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Capacitate
Consum

Indesit BIAA 13 P F SI este o combină frigorifică elegantă, cu o capacitate destul de mare, ce se potrivește unei familii mai numeroase.

User Rating: 0.3 ( 1 votes)

Un comentariu

  1. Am acest frigider. Balamalele sunt reversibile dar exista 2 piese situate in partea de jos a ambelor usi care nu se potrivesc daca schimbati sensul usilor si cred ca trebuie achizitionate separat. Am pierdut 1 ora si multi nervi mergand pe premisa ca daca arata in carte ca se pot schimba atunci va fi usor. A trebuit sa le montez la loc cum au fost pana gasesc acele piese minune (la pct 4 din manual daca va uitati atent se vede ca piesa din stanga este diferita de cea aratata in dreapta – in oglinda) . Acea piesa are un mic carlig flexibil care asigura o mai buna inchidere a usii, la inversare acea bucata impiedica inchiderea usii. Singura metoda pe care eu nu am vrut sa o aplic ar fi fost taierea acelui plastic si indepartarea acelui clips, facand loc pentru inchiderea usii, dar renuntand la o siguranta in plus ca usa va ramane inchisa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.