Review iHunt Like 2 Rainbow 3 – un smartphone de buget care îmi place

De curând am testat smartphone-ul iHunt Like 2 Rainbow 3, un smartphone cu specificații bune, ce poate fi achiziționat la un preț mai mult decât accesibil, mai exact 319 lei.

Nu-mi amintesc să fi văzut un smartphone cu Dual Camera și Android Nougat la prețul acesta, dar dacă știi tu unul, dă-mi de veste în comentarii. Cert este că smartphone-ul cu nume predestinat(Like 2) chiar îmi place.

Este un terminal mobil conceput pentru cei ce nu sunt dispuși să bage mâna adânc în buzunar pentru o astfel de achiziție sau de ce nu, pentru cei ce au obiceiul să scape telefonul printre degete și să îl spargă destul de ușor.

Design

iHunt Like 2 Rainbow 3 este un smartphone de 5 inch, cu un design plăcut, ce pare a fi o construcție solidă. Vine cu o carcasă dintr-un policarbonat mat, cu o textură liniară, ce va masca foarte bine eventualele zgârieturi. Nu reține amprentele și are o aderență foarte bună, ceea ce înseamnă că nici nu scapă ușor din mână.

Display-ul de 5 inch, cu rezoluție HD, este un ecran IPS, cu un unghi de vizibilitate bun. Vorbim de un ecran luminos, cu un contrast decent și culori bune. Display-ul vine protejat cu o folie direct din fabrică, iar asta te va scuti de o altă investiție, cel puțin pentru un timp.

Specificații tehnice

Rainbow 3 vine cu un procesor Media Tek, ce funcționează la 1,3 GHz, un Quad-Core bunicel pentru activitățile de zi cu zi. Puterea procesorului este susținută de o memorie RAM de 1GB și 8 GB de stocare internă, ce pot fi suplimentați printr-un card Micro SD de până la 32 GB.

Se descurcă bine chiar și atunci când vine vorba de gaming. Eu am testat Clash Royale și spre surprinderea mea nu am sesizat laguri, ba chiar s-a descurcat neașteptat de bine. Mai mult de atât nici nu s-a încălzit în scurta sesiune de 30 de minute de distracție. Totuși, sunt convinsă că pentru jocurile cu o grafică mai solicitantă, chipsetul telefonului este puțin cam limitat.

Una dintre surprizele plăcute este faptul că Rainbow 3 vine cu Android Nougat. Pentru un telefon atât de ieftin, acest aspect este rar. Cel puțin mie nu mi-au trecut prin mână telefoane atât de accesibile, care să aibă Android 7.0. Smartphone-ul vine cu o interfață curată, fără aplicații inutile și se mișcă neașteptat de bine.

Camera

iHunt Like 2 Rainbow 3 primește o cameră duală, aliniindu-se trendului lansat de marii producători în 2017. Aceasta permite realizarea fotografiilor cu efect de bokeh. Are o cameră este de 8 MP, cu senzor Samsung, iar cealaltă de 2 MP. E adevărat că fotografiile obținute nu se compară cu cele realizate de un smartphone de top, însă nici prețul telefonului nu este pe aproape. Vorbim de un device de 10-15 ori mai ieftin față de flagshipurilor giganților din industrie, iar în cazul acesta pretențiile nu prea își au locul. Ceea ce îți pot spune este că telefonul realizează niște fotografii ok în condiții bune de luminozitate. Camera frontală este de 5 MP și se descurcă onorabil atunci când vine vorba de selfie-uri.

Autonomia

Bateria de 2800 mAh asigură o autonomie bună, de 1- 2 zile de utilizare normală, ceea ce presupune browsing, YouTube, convorbiri telefonice, skype, mesaje, mailuri și ceva gaming.

ihunt Like 2

Concluzii

În concluzie, iHunt Like 2 Rainbow 3 este un smartphone de buget, care își face bine treaba și se potrivește celor în continuă mișcare, ce au nevoie de un device solid, care să nu se deterioreze la cel mai mic accident.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.