Hyundai 32HYN1450 – televizorul HD accesibil

Hyundai este un conglomerat coreean mai puțin cunoscut pe piața de televizoare decât Samsung sau LG, dar care lansează constant modele la prețuri bune. Hyundai 32HYN1450 este un model modern lansat recent, care beneficiază de toate dotările necesare pentru a oferi o experiență de vizionare atractivă atât pentru living, cât și pentru dormitor. Este disponibil în magazine la un preț de 1099 lei(verifică preț actualizat).

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

Televizorul are un design care respectă standardele actuale în materie de aspect exterior, fiind slim și elegant. Carcasa este neagră și are un luciu atractiv, iar rama este subțire și întregește foarte bine liniile fine. Suportul este plat și dreptunghiular, asigurând un echilibru bun pentru orice tip de masă sau mobilier. Modelul are dimensiunile de  97 x 438 x 735 mm și o greutate de doar 9.5 kg, așa că este ușor de fixat în orice spațiu, inclusiv pe perete.

Poze cu televizorul

Hyundai 32HYN1450

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are diagonala de 81 cm și o rezoluție HD, iar imaginile sunt redate la 1366 x 768 pixeli și o luminozitate de 300 cd/mp. Prin urmare, acestea au o claritate bună, iar culorile sunt strălucitoare. Ecranul beneficiază și de o funcție de reducere a granulației, imaginile având astfel o claritate bună indiferent de sursă. Contrastul este stabilit dinamic și are o valoare ridicată, ceea ce contribuie la stabilirea unui nivel general atractiv de calitate a experienței de vizionare. De asemenea, timpul de răspuns este de 6.5 ms, acest lucru fiind foarte util atunci când conectezi televizorul la un PC sau un laptop pentru a reda conținut.

Sistemul audio este dotat cu difuzoare stereo și are o putere de 12 W. Acesta beneficiază de mai multe tehnologii de procesare care să asigure un sunet de calitate bună, printre acestea numărându-se și tehnologia Dolby Digital Plus. Deși are un volum mai slab, sunetul are un radament bun per ansamblu datorită clarității și unui egalizator 5 band.

Pentru că în momentul actual un televizor nu este folosit doar pentru a viziona canalele prin cablu, modelul este dotat cu o serie de port-uri pentru asocierea de dispozitive externe. Vei găsi astfel 2 port-uri HDMI, 1 port USB și intrări Scart, video composite și component. Vei putea conecta PC-uri, laptopuri, stick-uri, playere DVD, console de joc etc. De asemenea, vei găsi un tuner digital DVB-T/C care permite redarea canalelor digitale fără a mai fi nevoie de un decodor extern.

Modelul are un design elegant și se va încadra bine în orice cameră și oferă imagini de calitate decentă, așa că îndeplinește toate cerințele pentru a-și merita locul în living-ul sau dormitorul tău.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant
  • ecran cu imagini atractive și timp mic de răspuns
  • posibilitatea conectării unor dispozitive externe
  • preț accesibil

Contra:

  • sunetul are un volum mai slab

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.9
Display - 8.5
Conectivitate - 8.3

8.6

O alegere accesibilă

Hyundai 32HYN1450 este un televizor accesibil ideal pentru cei care nu își doresc un model foarte pretențios, dar vor însă să beneficieze de dotările moderne de bază.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.