Hyundai 20 HYN 3400B – televizorul HDR slim

Hyundai 20 HYN 3400B este un televizor mic, ideal pentru bucătărie sau dormitor și folosirea pe post de monitor. Televizorul are imagini de calitate HD+ și beneficiază de dotări foarte atractive pentru categoria din care face parte. Este disponibil la prețul de aproximativ 599 lei(verifică preț actualizat), fiind un televizor de mici dimensiuni cu imagini de calitate superioară, ideal pentru a fi folosit pe post de monitor. Modelul se remarcă printr-o serie de dotări foarte atractive pentru nivelul său de preț.

Designul este unul simplu, dar elegant. Modelul are un aspect foarte plat și este astfel ușor de fixat pe perete. Carcasa slim este alcătuită dintr-un plastic negru rezistent. În ciuda dimensiunilor reduse, televizorul nu are, așa cum ai fi spus, o ramă subțire, rama fiind destul de lată și atribuind un aspect robust. Din acest punct de vedere, televizorul se îndepărtează destul de mult de restul celor gândite pentru a fi folosite și pe post de monitoare. Cu toate acestea, televizorul este elegant și te va ajuta să economisești foarte mult spațiu în cameră, în cazul în care ai nevoie de un dispozitiv 2 în 1 care să poată fi folosit atât ca monitor, cât și ca televizor. Piciorul suportului este destul de jos și asigură o stabilitate foarte bună. Televizorul are o greutate de doar 3.3 kg, așa că îl vei putea muta cu ușurință.

Poze cu televizorul

Hyundai 20 HYN 3400B

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are diagonala de 51 cm și redă imagini de calitate superioară, la rezoluția HD+ de 1600 x 900 pixeli. Imaginile sunt foarte atractive pentru acest nivel, îmbinând culori strălucitoare cu o claritate foarte bună. Ecranul are dimensiuni reduse, dar imaginile oferă o experiență aparte, mai ales pentru gaming. Ecranul beneficiază și de funcții HDR, lucru foarte rar întâlnit chiar și în cazul unor modele de categorii superioare. Asta înseamnă că jocurile se vor vedea mult mai bine, gaming-ul fiind mai atractiv decât în cazul unui monitor standard. Ecranul mai beneficiază de o funcție Digital Noise Reduction care îndepărtează granulația, așa că asigură redarea mult mai clară a conținutului de orice fel, indiferent dacă este vorba de canale tv sau filme ori fotografii de pe stick.

Sunetul este destul de slab, dar are un randament bun raportat la dimensiunile sale, iar tehnologia Dolby Digital Plus îi asigură acoperirea unor frecvențe extinse. Sistemul audio are o putere de 5 W și este de tip Nicam Stereo. Sunetul este cu atât mai binevenit în cazul în care televizorul este folosit ca monitor, economisind spațiul dedicat boxelor.

Televizorul beneficiază de un tuner digital DVB – T/ DVB-C Cable MPEG4 și Slot Card CI+, așa că vei putea urmări canale digitale fără a mai fi nevoie de un receiver extern. Modelul mai beneficiază de asemenea de două port-uri USB și intrări Scart și de PC. Vei putea conecta astfel și o consolă de jocuri, un player Blu-ray sau DVD, un HDD extern etc.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design slim elegant
  • ecran de calitate HD+ cu funcții HDR și Digital Noise Reduction
  • sunet prelucrat cu tehnologie Dolby Digital
  • posibilități de conectare a unor dispozitive extinse

Contra:

  • ecran de dimensiuni mici

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 7.9
Display - 7.8
Conectivitate - 7.8

7.8

O alegere accesibilă

Hyundai 20 HYN 3400B este un televizor cu o diagonală mică, ce are un preț destul de accesibil, fiind potrivit pentru bucătărie sau pentru un dormitor mic.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.