Huawei MateBook 13(2020) – Primele impresii!

Huawei MateBook 13, versiunea 2020 este cel mai nou laptop al producătorului chinez, intrat pe piața românească. Este succesorul lui MateBook 13 de anul trecut, ce primește mici îmbunătățiri acolo unde era cazul.  Vorbim de un ultra-portabil de 13 inch, gândit să ofere putere și o experiență de utilizare plăcută tânărului profesionist.

Vine în 3 variante:

Matebook 13 AMD Edition, dotat cu procesor AMD 15, memorie RAM de 8 GB și stocare internă de 512 GB, ce poate fi achiziționat la prețul de 3499 lei;

MateBook 13 Intel Edition, dotat cu procesor Intel Core i5, tactat la 8 GB RAM, la care se adaugă 512 GB spațiu de stocare internă, disponibil la prețul de 4099 lei;

MateBook 13 Intel Edition, echipat cu procesor Intel Core i7, memorie RAM de 16 GB și capacitate de stocare de 512 GB. Are display touch, iar placa video NVIDIA MX250 îl recomandă chiar și pentru gaming. Prețul acestuia este de 5899 lei.

Modelele MateBook 13 se remarcă la prima vedere prin același design emblematic al seriei MateBook. Huawei a ales să păstreze același finisaj premium din aluminiu, ce denotă o eleganță aparte. Oricare variantă ai alege, trebuie să știi că laptopul este ușor, subțirel în talie, are tastatură retroiluminată și un trackpad măricel.

Display-ul beneficiază de o rezoluție QHD și este înconjurat de margini subțirele. Pe laterale întâlnim jack-ul de 3,5 mm și două porturi USB-C.

Încărcătorul este fix ce căutam. Poate fi folosit atât pentru încărcarea laptopului, cât și a telefonului și a altor device-uri, ceea ce pentru mine înseamnă că nu mai am nevoie să umplu geanta cu cabluri și încărcătoare atunci când plec în vacanță de exemplu.

Modelele MateBook sunt potrivite pentru a asigura o experiență optimă indiferent de scenariu.

Seria de laptopuri MateBook 13 beneficiază și de o ofertă de lansare interesantă și anume:

– la achiziționarea unui MateBook 13, cu procesor Intel i5 sau Intel i7, până în data de 15 iunie, primești cadou un telefon Huawei Y6p.

– dacă alegi modelul MateBook 13, varianta AMD, vei primi cadou un telefon Huawei Y5p.

Un comentariu

  1. Buna ziua ,laptopurile nu sint rele deloc ,dar la partea de service si depanare in garantie dar mai ales upgrade ,mai este mult de lucrat relatia ccu clientul final adica utilizatorul este catastrofala si aici vorbesc de helpdesk Huawei Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.