Huawei lansează Happy Week cu reduceri de până la 40%

Happy Week este noua campania Huawei, ce aduce reduceri de până la 40% pentru cei ce sunt în căutarea device-urilor de ultimă generație din categoriile: PC, tablete, smartphone, wearable, audio și accesorii. Începând cu luna ianuarie, campania se va desfășura în fiecare lună, în cea de-a treia săptămână. Luna aceasta se va organiza în perioada 15-21 ianuarie.

Campania Huawei Happy Week se desfășoară atât în magazinele Huawei Experience Store din Afi Cotroceni și Huawei Experience Store din Băneasa Shopping City, cât și online, pe www.huaweimobilestore.ro.

Iată ce produse vor beneficia de reduceri semnificative în prima ediție a campaniei:

Lui Huawei P40 Lite, disponibil la prețul de 999 lei, i se aplică un discount de 10%. Telefonul l-am testat și noi la sfârșitul verii. Pentru un telefon din categoria aceasta de preț, impresionează cu o cameră principală de 48 MP, ce se descurcă lăudabil pe parte de fotografie, imagini clare, bogate, culori pigmentate. Mult mai mult decât te-ai aștepta de la un telefon mid-range. Cireașa de pe tort, impresionează prin încărcarea la 40W, detaliu pe care îl întâlnim destul de rar chiar și la telefoanele de top.

Tot în această perioadă și lui Huawei P Smart 2021 i se va aplica același discount de 10%(aplicat la prețul de 899 lei). Este un telefon din categoria de buget(al cărui review îl găsiți aici)cu un aspect modern și o baterie zdravănă de 5000 mAh, numai bun pentru un public tânăr, care în contextul actual petrece destul de mult timp în fața ecranului.

Tot de 10% reducere(aplicat la prețul de 599 lei) beneficiază și tableta HUAWEI MediaPad T10 WI-FI, cu un design practic, ideal pentru orice vârstă și stil de viață.

În ceea ce privește accesoriile audio, căștile FreeBuds Studio vor beneficia de o reducere de 10%, aplicată la prețul de 1299 lei. Tot de această reducere au parte și căștile Huawei FreeBuds Pro, echipate cu tehnologia Active Noise Cancellation.

În cadrul acestei campanii, la categoria de accesorii sunt prezenți și ocelarii Smart Huawei X Gentle Monster Eyewear, al cărui review urmează să îl postăm cât de curând. Sunt niște ochelari foarte cool, confortabili. Vin cu două difuzoare încorporate pe brațe, ce pot fi folosite pentru a asculta muzică sau pentru apeluri telefonice. Ochelarii vor avea o reducere de 10% aplicată prețului de 1499 lei.

La categoria wearables, HUAWEI Watch GT2 Pro și HUAWEI WATCH FIT vor avea reduceri de 20%.

Huawei Body Scale, este cântarul inteligent Huawei, care vine cu o reducere de 40%, aplicată la prețul de 149 lei.

În categoria de laptopuri, vor fi HUAWEI Matebook D14 și HUAWEI Matebook D15. La achiziționarea lor, utilizatorii vor beneficia de cadouri surpriză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.