Laptop HP Pavilion 17-e021sq

Cu toții ne dorim laptopuri puternice, fiabile și accesibile ca și preț, însă de cele mai multe ori nu prea reușim să găsim un produs care să îmbine toate cele trei calități. De regulă o configurație puternică presupune un preț pe măsură, pe care până la urmă nu și-l permite oricine.

Un exemplu ce pot spune că sfidează această regulă este laptopul HP Pavilion 17-e021sq, un laptop de top pe care îl putem găsi la un preț de aproximativ 3000  lei (verifică preț actualizat). Designul său este plăcut, cu un model texturat fin, ce îmi inspiră rafinament. Tastatura chiclet asigură confortul necesar în momentul tastării şi de asemeni împiedică praful inestetic să se adune între taste.

Poze cu laptopul HP Pavilion 17-e021sq

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

La interior laptopul HP Pavilion 17-e021sq se prezintă extrem de bine, vine cu un procesor Intel Core i7, model 3632QM, tactat la o frecvență de 2.2 GHz, dar cu ajutorul tehnologiei Turbo Boost poate atinge o viteză maximă de 3.2 GHz. Modelul se bucură de o placă video dedicată AMD Radeon 8670M de 1 GB, ce se descurcă excelent pe partea de office, multimedia, iar în ceea ce privește jocurile, se va descurca onorabil la cele mai multe dintre ele, însă din păcate unele vor fi la o rezoluție mai mică.

Vine echipat cu o memorie RAM de 8GB DDR3, ce poate suferi un upgrade până la 16 GB și o capacitate de stocare a datelor destul de generoasă, de 1 TB. În ceea ce privește conectivitatea, laptopul HP Pavilion 17-e021sq dispune de 2 porturi USB 3.0(pentru un transfer de date mai rapid),un port USB 2.0, HDMI, VGA, microfon, bluetooth, DVD RW, două difuzoare DTS Sound şi o cameră WEB HP TrueVision HD .

Displayul este un LED cu o diagonală ceva mai mare decât la marea majoritate a laptopurilor, mai exact are 17,3 inch și o rezoluție de 1600 x 900. Legat de tastatură, pot spune că este una completă, mai exact vine și cu partea numerică, ce va fi de un real folos celor ce lucrează cu cifre.

Păreri pro şi contra

Pro

  • procesor Intel Core i7,
  • memorie de 8GB DDR3,
  • hard de 1 TB,
  • USB 3.0,
  • bluetooth

Contra:

  • Nu are sistem de operare Windows

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Conectivitate

Bun

Pentru cei ce își doresc un laptop puternic, fiabil, dar care să se încadreze într-un preț decent, laptopul HP Pavilion 17-e021sq este o alegere excelentă. Având o configurație puternică, cu siguranță va face față fără probleme solicitărilor office și multimedia, dar şi jocurilor.

User Rating: 4.1 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.