Laptop HP Pavilion 15-n000sq

Când vine vorba de alegerea laptopului, punem în balanță mai multe aspecte, pentru ca în final să alegem varianta cea mai bună. Astăzi vom vorbi de un portabil din gama HP Pavilion, ce vă va cuceri cu siguranță. Este vorba de laptopul HP Pavilion 15-n000sq, ce vine la un preț de aproximativ 2280 lei (verifică preț actualizat), și are un design extrem de elegant.

Nuanța de roșu rubiniu îi dă o notă aparte, ce cu siguranță vă va încânta privirea. Producătorul american nu face rabat când vine vorba de calitate, și dovedește din plin atenția acordată produselor realizate. Laptopul HP Pavilion 15-n000sq se bucură de finisaje bine definite, îmbinate în mod armonios cu o configurație de top.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu laptopul HP Pavilion 15-n000sq

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Puterea laptopului HP Pavilion 15-n000sq este susținută de procesorul Intel Core i3, 3217U, tactat la 1,8Ghz. Placa video dedicată, este un chipset AMD Radeon HD 8670M de 1 GB, ce recomandă laptopul atât pentru o utilizare office şi multimedia, cât şi pentru gaming.

Memoria RAM este de 6 GB, suficientă pentru o utilizare decentă. Hard disk-ul SATA are o capacitate de stocare a datelor destul de generoasă, de 750GB.

La capitolul conectivitate, HP Pavilion 15-n000sq dispune de 2 porturi USB 3.0 pentru un transfer de date mai rapid, HDMI, un port USB 2.0, un cititor de carduri, o cameră WEB, bluetooth și pentru sunet, două difuzoare stereo ce utilizează tehnologia DTS Sound.  Display-ul este un LCD LED clasic de 15,6inch, cu o rezoluție HD, ce redă culorile destul de clar, datorită caracteristicii Bright View HD.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro

  • design elegant,
  • preț accesibil,
  • procesor Intel Core i3,
  • USB 3.0,
  • HDMI

Contra:

  • display-ul nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Conectivitate

Bun

HP Pavilion 15-n000sq este recomandat pentru cei ce își doresc un laptop performant la un preț accesibil. Nu doar veți avea suportul necesar în activitățile office și multimedia desfășurate, ci vă veți putea bucura și de jocuri ce utilizează o grafică avansată.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.