Hotpoint XH9 T2Z COJZH – o combină frigorifică pentru bucătăriile moderne

Hotpoint XH9 T2Z COJZH este o combină frigorifică cu o capacitate destul de mare, ce se va potrivi de minune familiilor numeroase sau celor cărora le place să gătească să au destul de des musafiri care să le treacă pragul. Combina poate fi găsită în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 2079 lei (verifică preț actualizat), un preț destul de avantajos, ținând cont că discutăm despre unul dintre modelele premium ale producătorului.

Combina frigorifică poate fi găsită și în oferta Flanco.

Combina frigorifică impresionează din prima clipă prin designul atractiv și rafinat, ce o ajută să se încadreze perfect în bucătăriile moderne. Vine pe o nuanță argintie și este dotată cu un afișaj LED, ce îți permite să setezi temperatura dorită pentru combina frigorifică. Deschiderea ușilor este reversibilă, astfel încât utilizatorul stabilește pe ce parte i se potrivește cel mai bine. Ușile vin cu câte un mâner, ce permite accesul ușor la interior. Dimensiunile combinei frigorifice sunt destul de mari, de 200.1 x 60 x 72 cm, ceea ce înseamnă că frigiderul este potrivit pentru bucătăriile spațioase.

Poza cu Hotpoint XH9 T2Z COJZH

 Hotpoint XH9 T2Z COJZH

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea totală a combinei frigorifice este de 369 l, distribuiți în felul următor: 264 l pentru frigider și 105 l pentru congelator.

Frigiderul este compartimentat cu 3 rafturi, un suport pentru băuturi și două coșuri de depozitare pentru legume și fructe. Pe ușă vei găsi 6 compartimente de depozitare, pentru ouă, conserve, borcane etc.

Congelatorul este compartimentat în 3, astfel încât să ai suficient spațiu pentru a congela almientele fără să le amesteci. Capacitatea de congelare este de 10 kg în 24 .

Combina este doatată cu tehnologia NO FROST, ce împiedică formarea gheții, așa că nu va mai trebui să pierzi timpul cu dezghețarea acesteia.

Modelul Hotpoint se încadrează în clasa de eficiență energetică cu un consum energetic, ce ajunge la 282 kWh/an, deloc mult ținând cont de capacitatea combinei frigorifice. Dacă 1 kWh  = 0,5390, consumul anual ajunge la 152 lei, ceea ce este destul de rezonabil, având în vedere că discutăm despre un produs ce funcționează în permanență.

Combina nu este nici zgomotoasă, atinge numai 38 dB,  producând un zgomot similar cu cel dintr-o bibliotecă.

Modelul Hotpoint este dotat cu tehnologia Active Oxygen, prin care se elimină molecule de ozon, ce ajută la păstrarea mâncării proaspete pentru mai mult timp și totodată ajută la eliminarea mirosurilor neplăcute, dar și a bacteriilor cu până la 70%.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • elegantă
  • Full NO FROST
  • silențioasă
  • consum decent
  • bine compartimentată
  • izolează mirosurile neplăcute

Contra:

  • la pornirea motorului este puțin cam zgomotoasă

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.3
Design - 9.4
Performanțe - 9

9.2

O alegere eficientă

Hotpoint XH9 T2Z COJZH este o combină frigorofică cu o capacitate destul de mare, potrivită pentru bucătăriile spațioase.

Vezi în magazin
User Rating: 2.77 ( 16 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.