Hotpoint SXBD925GF – combina frigorifică side by side elegantă

Până nu demult, combinele frigorifice side by side aveau prețuri impresionante și nu erau disponibile decât în anumite magazine de electrocasnice. Acum însă, prețurile pentru acestea sunt destul de apropiate față de cele ale unor modele premium de combine în format standard. Pentru câteva sute de lei în plus poți beneficia de un model precum cele din serialele și filmele americane. Modelul Hotpoint SXBD925GF poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 4499 lei (verifică preț actualizat). Deși prețul pare ușor piperat, acesta nu este cu foarte mult mai mare față de cel al unui model premium de combină frigorifică în format obișnuit. Avantajele oferite de acest model, sunt: designul extrem de modern și de elegant, capacitatea foarte mare de depozitare, existența tehnologiei Full No Frost atât la nivelul frigiderului, cât și la nivelul congelatorului și menținerea unui consum energetic decent. Vei beneficia prin urmare de o combină de cea mai înaltă calitate.

Designul se face remarcat imediat prin sistemul Side by side, deschizându-se la fel ca un dulap. Apoi, modelul este complet negru, lucru care atrage și mai mult atenția. Mânerele verticale sunt argintii și lungi, oferind o deschidere ușoară și confortabilă. După modelul clasic al combinelor americane, ușa stângă este mai îngustă decât cea dreaptă. Pe ușa stângă este disponibil un ecran LED cu touchscreen pentru controlul temperaturii. Combina are dimensiunile de 176 x 90.2 x 75 cm, fiind potritivă pentru o bucătărie destul de spațioasă.

Poze cu combina frigorifică Hotpoint SXBD925GF

Hotpoint SXBD925GF

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de depozitare este de 550 de litri, fiind una dintre cele mai mari de pe piață. Organizarea interioară este dictată de forma ușilor. Partea stângă corespunde congelatorului, iar cea dreaptă frigiderului.

Frigiderul are o capacitate de 346 de litri, fiind mai mult decât spațios și putând depozita alimentele pentru cele mai numeroase familii. Interiorul este prevăzut cu 4 rafturi din sticlă rezistentă, dintre care 3 sunt ajustabile pe înălțime. Compartimentele pentru legume și fructe au dimensiunile unor sertare de congelator, fiind foarte generoase. Este de remarcat prezența unui sistem special de protecție împotriva bacteriilor, care ține alimentele proaspete pentru o perioadă mai lungă de timp. Interiorul beneficiază de iluminare prin LED-uri, acestea oferind un randament foarte bun și fiind economice. Frigiderul beneficiază de tehnologie No Frost, așa că formarea de gheață este eliminată, iar curățarea este foarte ușoară.

Congelatorul are o capacitate de 204 de litri, fiind aproape dublu față de cele ale combinelor frigorifice obișnuite. Modelul este Full No Frost, așa că vei beneficia de tehnologie No Frost și la nivelul congelatorului și nu va mai fi nevoie să îl decongelezi manual, ceea ce se dovedește a fi cu atât mai util. Congelatorul este împărțit în 5 compartimente spațioase, de diferite mărimi. Este disponibil și un suport special pentru gheață.

Hotpoint SXBD925GF funcționează cu două termostate, câte unul pentru fiecare parte a combinei. Există funcții speciale de răcire și congelare rapidă. Este de remarcat și funcția de vacanță care asigură un consum redus în perioada în care ești plecat în concediu. Alimentele sunt menținute în siguranță folosind resurse minime.

În ceea ce privește consumul, combina se încadrează în clasa de eficiență energetică A+. Consumul anual de curent electric este de 445  kWh.

Combina are o garanție de 5 ani asigurată de producător.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • clasa de eficiență energetică A+,
  • design elegant,
  • capacitate foarte mare,
  • sistem No Frost atât pentru frigider, cât și pentru congelator

Contra:

  • prețul este destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Hotpoint SXBD925GF este un model de o eleganță desăvârșită, ce se va potrivi unei bucătării imense, dar și unei familii numeroase.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.