Hotpoint SXBD922FWD – o combină frigorifică impresionantă

Dacă ai un spațiu mare în bucătărie și îți dorești o combină frigorifică la fel cum sunt cele din filme, modelul Hotpoint SXBD922FWD este unul pe care merită să îl urmărești. Acesta poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 4320 lei (verifică preț actualizat). Cu siguranță, modelul nu este adresat pentru orice tip de utilizator, depășind cu mult un buget mediu. Dacă ai, însă, posibilitatea de a investi mai mult într-un astfel de aparat, combina îți oferă o calitate superioară la orice nivel. Vei beneficia, astfel, de un design aparte care va adăuga o notă de eleganță și stil, o capacitate de depozitare uriașă și de tehnologii performante.

Combina frigorifică poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

Combina este imposibil de ignorat, remarcându-se în primul rând prin design. Combina are un sistem Side by Side, deschizându-se la fel ca un dulap. Modelul este negru și are un aspect extrem de elegant. Mânerele verticale sunt argintii și lungi, oferind un contrast foarte plăcut și o deschidere ușoară. Ușa stângă este mai îngustă decât cea dreaptă și găzduiește un ecran LCD pentru control. Combina are dimensiunile de 176 x 90.2 x 75 cm, ocupând astfel destul de mult spațiu.

Poze cu combina frigorifică Hotpoint SXBD922FWD

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Combina are o capacitate impresionantă de 545 de litri, fiind unul dintre modelele cele mai mari disponibile.

Interiorul combinei este organizat după modelul ușilor, fiind împărțit într-o parte stângă mai îngustă și una dreaptă mai mare. Partea stângă corespunde congelatorului, iar cea dreaptă frigiderului. Poți considera, astfel, că ai două aparate într-unul singur.

Frigiderul are o capacitate de 347 de litri, fiind destul de spațios pentru a depozita alimentele pentru o familie chiar și foarte numeroasă. Frigiderul este prevăzut cu 4 rafturi din sticlă rezistentă, dintre care 3 sunt ajustabile pe înălțime. Compartimentele pentru legume și fructe sunt foarte spațioase, având ca reper dimensiunile unui raft de congelator obișnuit. Frigiderul este prevăzut cu un strat special de protecție împotriva bacteriilor, păstrând astfel alimentele la un nivel de siguranță ridicat pentru o perioadă lungă de timp, departe de mucegai și bacterii. Frigiderul este prevăzut și cu un răcitor rapid special, potrivit pentru sticle de vin. Frigiderul este iluminat interior. Datorită tehnologiei No Frost, formarea gheței este împiedicată.

Congelatorul are o capacitate de 198 litri, fiind mult mai mare decât cele ale combinelor frigorifice obișnuite. Congelatorul beneficiază și el de tehnologia No Frost, așa că dezghețarea se face automat, fără să fie nevoie de vreo intervenție din partea ta. Congelatorul este împărțit în 5 compartimente și asigură o congelare rapidă și eficientă. Compartimentele sunt spațioase și au diferite mărimi, astfel încât să poată fi depozitate o varietate de alimente și recipiente. Există un suport special pentru gheață, dar și un dozator pentru apă.

Există câte un termostat special pentru frigider și congelator. Sunt disponibile, în același timp, funcții de răcire și congelare rapidă. Nu în ultimul rând, combina oferă o funcție de vacanță care asigură un consum redus atunci când ești plecat în concediu, păstrând în același timp alimentele în siguranță.

În ceea ce privește consumul, Hotpoint SXBD922FWD se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, ceea ce înseamnă că nu vei avea o factură prea mare la energia electrică.

Păreri pro şi contra

Pro

  • extrem de elegant,
  • capacitate foarte mare,
  • clasa de eficiență energetică A+
  • sistem No Frost

Contra:

  • prețul nu este la îndemâna oricui.

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Capacitate
Consum

Hotpoint SXBD922FWD este o combină frigorifică elegantă, potrivită unei bucătării spațioase, dar mai ales unei familii numeroase.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.