Hotpoint SXBD920F – o combină Side by Side pe gustul tău

Hotpoint SXBD920F este o combină frigorifică side by side, cu o capacitate extrem de generoasă, aspect ce o face să fie potrivită pentru familiile numeroase. Are un preț pe măsură, de aproximativ 4549 lei (verifică preț actualizat), însă când vorbim de acest gen de combine frigorifice, este de așteptat. Modelul poate fi achiziționat și în rate lunare, de 215 lei, în cazul în care nu dispui de suma completă.

Combina poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Din punct de vedere al designului, îți pot spune că avem de-a face cu un model elegant, întocmai cum ne-a obișnuit producătorul italian. Simplitatea și bunul gust se împletesc extraordinar de bine. Modelul silver vine echipat cucu un display LCD, ce îți indică gradele frigiderului, dar și pe cele ale congelatorului. Pe fiecare ușă are un mâner vertical destul de mare, ce îți oferă un acces rapid și ușor la conținutul frigiderului și al congelatorului. Modelul are dimensiuni destul de mari, de 176 x 90,2 x 75 cm(IxLxA), ceea ce înseamnă că este potrivit pentru o bucătărie pe măsură.

Poze cu combina frigorifică Side by Side

Hotpoint SXBD920F

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Combina frigorifică are un volum de 537 l, din care 345 l sunt alocați pentru frigider, iar 192 l sunt alocați pentru congelator. Modelul Hotpoint se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, cu un consum semnificativ de 445 kWh/an.

Atât frigiderul, cât și congelatorul sunt dotate cu sistemul de răcire NO FROST(fără gheață), ce presupune răcirea celor două compartimente cu aer rece uscat. În felul acesta se evită formarea gheții. Prin urmare combina frigorifică nu necesită dezghețarea.

Congelatorul are 5 compartimente, ceea ce înseamnă că vei putea păstra alimentele corespunzător, fără să fii nevoit să înghesui legumele peste carne sau invers. Are capacitatea de a congela aproximativ 10 kg/24 ore.

La capitolul funcții și siguranță, combina frigorifică dispune de: funcția Holiday(care îți permite să lași frigiderul pornit pe o perioadă mai lungă de timp, în care nu ești acasă. În această perioadă, congelatorul funcționează cu un consum mic de energie, păstrând alimentele congelate, iar frigiderul funcționează la o temperatură de repaus), funcția super-răcire și funcția super-congelare.

Ca și accesorii, aceasta vine cu un suport pentru sticle, un suport pentru ouă și o tavă pentru gheață. Combina are o autonomie de 7 ore, fără curent și este destul de silențioasă, atinge numai 47 dB.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design rafinat,
  • capacitate foarte mare,
  • silențioasă,
  • Full No Frost

Contra:

  • prețul nu este mic deloc

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 10
Design - 10
Performanțe - 10

10

O alegere perfectă

Hotpoint SXBD920F este o combină frigorifică Side by Side, ce te va cuceri din prima clipă. Are o capacitate extrem de mare și se va încadra într-o bucătărie pe măsură.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.