Hotpoint SDS 1722 J – un frigider încăpător

Pentru familiile mari se dovedește de multe ori mai eficient să existe separat un frigider și un congelator, fiecare cu o capacitate mare de depozitare. Dacă ești și tu în căutarea unui frigider fără congelator, care să beneficieze de tehnologii performante, atunci modelul Hotpoint SDS 1722 J ar putea fi cel potrivit pentru tine. Frigiderul poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1800 lei (verifică preț actualizat). Pentru cei care vor să cumpere modelul în rate, acestea încep undeva din jurul sumei de 62 de lei.  Frigiderul are un raport bun calitate-preț. Punctele sale forte sunt capacitatea mare de depozitare, tehnologiile pentru dezghețare automată și ținerea la distanță a mucegaiului, consumul redus și calitatea materialelor din care este alcătuit.

Frigiderul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Încă de la prima vedere acesta atrage atenția prin designul foarte modern și calitatea pe care o inspiră. Modelul este alcătuit în totalitate din inox și se remarcă printr-un aspect perfect ermetic. Ușa este prevăzută cu un mâner vertical încorporat, iar deschiderea se face spre partea dreaptă. Ușile sunt reversibile, așa că vei putea schimba direcția de deschidere pe cealaltă parte dacă așa este necesar pentru a poziționa frigiderul în bucătăria sau holul tău. Dimensiunile frigiderului sunt de 175 x 60 x 65 cm, acesta fiind ceva mai scund decât o combină.

Poze cu frigiderul Hotpoint SDS 1722 J

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Volumul total net al frigiderului este de 342 litri, fiind unul dintre cele mai mari de pe piață. Modelul face astfel față cu ușurință unei familii numeroase și mai ales în apropierea sărbătorilor de iarnă, atunci când cantitatea de alimente ce trebuie depozitată este mai mare.

Frigiderul este organizat în 4 rafuri ajustabile pe înălțime. Rafturile sunt alcătuite din sticlă rezistentă și au un profil îmbunătățit alb. Compartimentele pentru fructe și legume se găsesc în partea de jos a aparatului și sunt foarte încăpătoare. Pe ușă se găsesc 5 rafturi de înălțimi diferite care permit depozitarea sticlelor și recipientelor de diferite dimensiuni. Este de remarcat faptul că frigiderul are un suport special pentru sticle de vin. Acesta este reglabil și extensibil, așa că poate fi plasat în orice parte din interior. De asemenea, este disponibil și un suport pentru ouă.

Este de amintit și existența tehnologiei Hygiene Advance  care asigură o bună igienă a frigiderului, respectiv a alimentelor. Tehnologia constă de fapt într-un tratament cu ioni de argint a pereților interiori în urma căruia este prevenită permanent formarea mucegaiului și a bacteriilor.

Aparatul beneficiază de un sistem automat de dezghețare, eliminând astfel necesitatea dezghețării manuale periodice. Sistemul de răcire este unul prin ventilație, în acest mod temperatura fiind egală în tot interiorul, iar alimentele păstrându-și prospețimea pentru mai mult timp. Interiorul este iluminat.

La nivel tehnic, Hotpoint SDS 1722 J are un compresor, folosește agentul de R600a și se încadrează în clasa climatică N-ST. Reglarea temperaturii este electronică. Modelul este unul foarte silențios, având un nivel de zgomot de doar 43 dB.

În ceea ce privește aspectul energetic, aparatul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, având un consum redus de curent electric. Consumul energetic anual este de doar 149 kWh.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • clasa de eficiență energetică A+,
  • capacitate mare,
  • elegant

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Capacitate
Consum

Hotpoint SDS 1722 J este un frigider elegant, ce se bucură de o capacitate generoasă, astfel încât s-ar potrivi unei familii numeroase.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.