Hotpoint ETM17221V – frigiderul cu capacitate mare

Dacă îți dorești un frigider nou și ai nevoie, în primul rând, de o capacitate mare pentru acesta, modelul Hotpoint ETM17221V s-ar putea să îți atragă atenția în mod plăcut. Frigiderul este o opțiune care ocupă mai puțin spațiu decât o combină, fiind în același timp la fel de eficient. Ar trebui să știi că produsele Hotpoint aparțin de brandul Indesit, așa că beneficiază de o calitate recunoscută. Frigiderul Hotpoint poate fi găsit în magazinele din țară la prețul de aproximativ 1700 lei (verifică preț actualizat). Frigiderul are un raport bun calitate-preț, fiind potrivit pentru persoanele care au nevoie în primul rând de funcția de răcire și abia apoi de cea de congelare.

Frigiderul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Are un design atractiv, foarte modern. Acesta este alcătuit în totalitate din inox și se remarcă prin liniile ferme, bine conturate. Ușile au mânere orizontale încorporate, iar deschiderea se face spre partea dreaptă. Ușile sunt însă reversibile, așa că vei putea schimba direcția de deschidere pe cealaltă parte dacă dorești. Dimensiunile sale sunt de 175 x 60 x 65.5 cm, acesta fiind ceva mai scund decât o combină și încadrându-se ușor în orice bucătărie sau pe hol.

Poze cu frigiderul Hotpoint ETM17221V

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Volumul total net al frigiderului este de 322 litri, ceea ce îl face potrivit pentru o familie numeroasă. Frigiderul este plasat în partea de jos, iar congelatorul în partea de sus.

Congelatorul are propria ușă și este organizat într-un singur compartiment destul de generos. Acesta are o capacitate de 76 de litri, suficientă pentru a păstra alimente în siguranță pentru mai mult timp. Capacitatea de congelare este de 2 kg în 24 de ore. Sistemul de dezghețare al congelatorului este manual, acest proces trebuind să fie realizat de câteva ori pe an.

Frigiderul are o capacitate de 246 de litri și este organizat în 4 rafuri ajustabile pe înălțime. Rafturile sunt alcătuite din sticlă rezistentă, cu profil îmbunătățit alb. În partea de jos a frigiderului se găsesc două compartimente pentru fructe și legume. Pe ușă mai sunt 4 rafturi de înălțimi diferite care permit depozitarea sticlelor și recipientelor de diferite dimensiuni. În plus, frigiderul are un suport special pentru sticle de vin. Modelul Hotpoint folosește un sistem de răcire prin ventilație și benficiază de un sistem automat de dezghețare. Astfel, alimentele își vor păstra prospețimea mai mult timp, iar gheața va sta la distanță și nu vei mai avea bătăi de cap. Mai mult, datorită tehnologiei Hygiene Advance, alimentele vor sta departe de mucegai și bacterii. Frigiderul beneficiază și de iluminare interioară.

La nivel tehnic,Hotpoint ETM17221V are un compresor, un sistem de răcire cu R600a și se încadrează în clasa climatică N-ST. Reglarea temperaturii este electronică și are afișaj LED. Frigiderul este unul foarte silențios, având un nivel de zgomot de doar 44 dB.

Modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, având un consum redus de curent electric. Consumul energetic anual este de 277 kWh. Autonimia ajunge la 20 ore, destul de mare față de media de pe piață. Datorită autonomiei ridicate, frigiderul va păstra alimentele în siguranță chiar și în cazul unor pene de curent sau defecțiuni electrice.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • clasa de eficiență energetică A+,
  • capacitate mare,
  • autonomie de 20 ore,

Contra:

  • nu are tehnologia No Frost

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Capacitate
Consum

Hotpoint ETM17221V este frigider cu o capacitate mare, potrivit pentru o familie numeroasă, în care se găteștește destul de des.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.