Hotpoint ENXTY19222XFW – frigiderul performant

Frigiderul Hotpoint ENXTY19222XFW reprezintă o alternativă bună față de o combină frigorifică, fiind potrivit mai ales pentru persoanele care locuiesc singure sau pentru familii mici care nu au nevoie de un congelator foarte mare. Frigiderul Hotpoint poate fi găsit în magazinele din țară la prețul de aproximativ 2500 lei (verifică preț actualizat). Modelul are un raport calitate-preț foarte bun, remarcându-se mai ales prin faptul că este performant și beneficiază de tehnologie Full No Frost.

Frigiderul poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

La o primă vedere se remarcă designul modern care inspiră calitatea. Aparatul este alcătuit în totalitate din inox. Ușile au mânere orizontale încorporate, iar deschiderea se face spre partea dreaptă în mod standard. Dacă este necesară schimbarea direcției de deschidere acest lucru se poate realiza ușor întrucât ușile sunt reversibile. Pe ușa congelatorului se află un diplay LED pentru pentru setarea temperaturii. Dimensiunile frigiderului sunt de 190.5 x 70 x 70 cm, acesta fiind destul de înalt și încăpător.

Poze cu combina frigorifică Hotpoint ENXTY19222XFW

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Volumul total net al frigiderului este de 456 de litri, fiind unul foarte mare pentru un astfel de aparat. Frigiderul este plasat în partea de jos, iar congelatorul în partea de sus.

Congelatorul beneficiază de propria ușă și este organizat în 2 rafturi generoase. Acesta are o capacitate de 101 litri, suficientă pentru a face față unor situații obișnuite. Capacitatea de congelare este de 5 kg în 24 de ore, fiind una destul de mare. Este disponibilă și o funcție de super-congelare.

Hotpoint ENXTY19222XFW are o capacitate de 355 de litri și este organizat în 3 rafuri ajustabile pe înălțime. Rafturile sunt alcătuite din sticlă rezistentă. La nivelul cel mai jos al frigiderului se găsesc două compartimente pentru fructe și legume. Este disponibil în același timp un compartiment special pentru brânzeturi, plasat în partea de sus. Pe ușă se găsesc 4 rafturi de înălțimi diferite care permit depozitarea sticlelor și recipientelor de diferite dimensiuni. Frigiderul mai are un suport special pentru sticle și beneficiază și el de o funcție de super-răcire. Nu în ultimul rând, este de remarcat tehnologia Hygene Advance care ține mucegaiul și bacteriile la distanță prin intermediul unui sistem special de ionizare. Alimentele vor fi păstrate astfel proaspete pentru mai mult timp.

La nivel tehnic, aparatul are un compresor, un sistem de răcire cu R600a și se încadrează în clasa climatică SN-N-ST-T. Reglarea temperaturii este electronică. Punctul forte principal al modelului este tehnologia Full No Frost. Astfel, atât frigiderul, cât și congelatorul beneficiază de un sistem automat de dezghețare. Prin urmare, utilizatorul va scăpa de grjia dezghețării manuale periodice, iar alimentele vor fi păstrate într-un mediu optim.

De asemenea, modelul este unul foarte silențios, având un nivel de zgomot de doar 40 dB.

Aparatul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, având un consum redus de curent electric. Consumul energetic anual este de 390 kWh. Aparatul are o autonomie fără curent de 12 ore, o autonomie medie pe piață. Datorită acestui lucru, alimentele vor fi păstrate în siguranță pentru o perioadă rezonabilă de timp chiar și în cazul unor pene de curent sau defecțiuni electrice, fără a mai exista riscul să se strice și să fie necesar să fie mutate în alt loc.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • clasa de eficiență energetică A+,
  • capacitate mare,
  • afișaj LED,
  • autonomie de 12 ore,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Capacitate
Consum

Hotpoint ENXTY19222XFW este un frigider cu o capacitate generoasă și un design pe măsură, ce cu siguranță se va potrivi unei familii numeroase.

User Rating: 2.54 ( 10 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.