Hotpoint ENXTMH 19222 FW – frigiderul eficient şi cu stil

Dacă odată cu schimbarea anotimpului vrei să faci şi tu o schimbare în locuinţa ta şi te-ai gândit la aparatul frigorific vechi pe care îl ai sau care nu este foarte încăpător, atunci te putem sfătui să faci alegerea perfectă. Hotpoint ENXTMH 19222 FW, un frigider cu două uşi, este exact ce ai nevoie pentru a da un nou aspect bucătăriei tale indiferent dacă locuieşti la casă sau la bloc. Dacă ai luat o hotărâre cu privire la achiziţionarea acestuia, mai trebuie să îi faci un spaţiu în bucătărie de 1905 x 700 x 700 mm şi să ai pregătită suma de aproximativ 2500 lei (verifică preț actualizat). Acest preţ este cel în jurul căruia poţi achiziţiona frigiderul din magazinele de specialitate sau din mediul online. Chiar dacă unele persoane îl vor considera preţul puţin cam mare, acest aparat frigorific îţi garantează eficienţă, inteligenţă şi stil.

Combina frigorifică poate fi găsită și în oferta magazinului Flanco.

Designul de inox de care se bucură acest frigider completat cu liniile fine şi mânerele dispuse în partea stângă a uşilor îl fac să se integreze perfect în orice bucătărie şi în orice locuinţă. Analizând şi designul interior, putem observa că în partea de jos avem dispus frigiderul foarte voluminos. Acesta are patru rafturi din sticlă care se reglează pe înălţime şi care îţi permit să valorifici la maxim spaţiul pe care îl ai la dispoziţie. În partea de jos a frigiderului avem dispus compartimentul alcătuit din două sertare pentru fructe şi legume, un compartiment spaţios ce îţi dă voie să te bucuri de toate legumele şi fructele tale preferate atunci când simţi nevoia.

Poze cu frigiderul

Hotpoint ENXTMH 19222 FW

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Un alt avantaj al acestui frigider este compartimentul de 0 grade care te ajută să decongelezi orice produs în deplină siguranţă. Dacă eşti băutor de vinuri şi nu numai, ai la dispoziţie raftul pentru sticle care te ajută să te bucuri de orice băutură doreşti într-o zi caldă de vară. Pe uşa frigiderului avem de asemenea patru rafturi pe care poţi păstra sticle, dar şi recipiente mai reduse ca dimensiune, şi chiar ouă. În partea superioară avem dispus congelatorul compartimentat în trei spaţii pentru a-l putea folosi la capacitate maximă.

Privind caracteristicile tehnice menţionăm, în primul rând, tehnologia No Frost, o tehnologie care te ajută să păstrezi prospeţimea alimentelor mai sensibile. În plus, această tehnologie vine însoţită de funcţia Safe Defrost, o funcţie ce are rolul de a oferi o decongelare sigură şi treptată în scopul de a asigura păstrarea valorilor nutriţionale ale alimentelor.

Siguranţa alimentelor şi prospeţimea este asigurată şi cu ajutorul tehnologiei Hygiene Advance, o tehnologie ce se bazează pe folosirea ionilor de argint în interiorul pereţilor frigiderului pentru a preveni apariţia bacteriilor ce pot dăuna alimentelor.

Caracteristicile legate de performanţă nu ar fi posibile fără caracteristicile constructive ce ne garantează un volum net al frigiderului de 362 l, un volum net al congelatorului de 110 l şi o capacitate de congelare de 2 kg/24 h. În cazul în care eşti plecat mai mult timp de acasă, nu trebuie să te îngrijorezi deoarece are o autonomie de 12 ore fără curent. În ceea ce priveşte clasele în care se încadrează, frigiderul face parte din clasa A+ de eficienţă energetică şi clasa climatică SN-N-ST-T.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Volum mare pentru congelator şi frigider
  • Tehnologia No Frost
  • Design modern

Contra:

  • Preţul este destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.8
Design - 9.1
Performanțe - 9

9.3

Cu capacitate generoasă

Hotpoint ENXTMH 19222 FW este un frigider în două uși cu o capacitate foarte generoasă, ce se va potrivi unei familii numeroase.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.