Hotpoint ENBLH19211FW – combina frigorifică Full No Frost

Hotpoint are o gamă performantă de combine frigorifice care sunt gândite să asigure utilizatorului exact ceea ce are nevoie: depozitarea în siguranță a unei cantități mari de alimente pentru o perioadă lungă de timp. Modelul Hotpoint ENBLH19211FW poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 2399 lei (verifică preț actualizat). Punctul forte principal al combinei este tehnologia Full No Frost. Apoi, combina are o capacitate de depozitare impresionantă și un consum redus. Modelul este unul dintre cele mai atractive de pe piață, având un raport calitate-preț foarte bun.

Comabina frigorifică poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Combina are un design simplu și elegant. Aceasta este albă în totalitate și se remarcă prin liniile bine conturate. Ușile sunt prevăzute cu mânere verticale și sunt reversibilie, așa că direcția de deschidere se poate schimba ușor de pe o parte pe alta. Combina are dimensiunile de 195.5 x 71.5 x 74 cm, fiind un model destul de mare.

Poze cu combina frigorifică Hotpoint ENBLH19211FW

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Combina are o capacitate impresionantă de 486 de litri, fiind astfel potrivită pentru familiile foarte numeroase.

Frigiderul are o capacitate de 324 de litri, fiind destul de spațios pentru a depozita alimente pentru întreaga familie și a face față cu ușurință petrecerilor sau sărbătorilor, atunci când cantitatea de alimente este mult mai mare. Frigiderul este prevăzut cu 2 rafturi din sticlă rezistentă și 2 rafturi pentru compartimente de legume și fructe. Pe primul dintre rafturile dedicate fructelor și legumelor se găsesc 2 sertare, iar cel de jos este unitar. Pe ușa frigiderului se găsesc 3 rafturi de diferite înălțimi, astfel încât să poată fi păstrate recipiente de diferite mărimi.

Congelatorul are o capacitate de 162 de litri, fiind printre cele mai mari de pe piață. Congelatorul este împărțit în 3 compartimente din plastic transparent rezistent și asigură o congelare rapidă și eficientă. Compartimentul de sus este ceva mai mic, iar celelalte două au o capacitate egală. Capacitatea de congelare este de 19 kg în 24 de ore.

La nivel tehnic, Hotpoint ENBLH19211FW beneficiază de tehnologia No Frost atât pentru frigider, cât și pentru congelator. Prin urmare, în combină formarea de gheață este eliminată, iar utilizatorul nu va trebui niciodată să își mai facă griji în privința decongelării, întrucât aceasta se realizează automat. Combina beneficiază de tehnologia Active Oxygen prin care păstrează prospeţimea alimentelor până la 9 zile. În plus, previne formarea bacteriilor cu până la 90% şi a mirosurilor neplăcute cu până la 70%. Datorită sistemului  Air Technology, răcirea alimentelor este adusă la un alt nivel. Nu în ultimul rând, datorită tehnologiei Hygiene Advance, alimentele sunt păstrate în siguranță deplină, departe de bacterii și mucegai. Atât frigiderul, cât și congelatorul beneficiază de funcții de super răcire.

Panoul de control pentru termostat este dotat cu un display, astfel încât setarea să se facă ușor. Combina se încadrează în clasa climatică SN-N-ST-T. Nu în ultimul rând, aceasta oferă o funcție de vacanță care asigură un consum redus în perioada vacanțelor, când utilizatorul nu este acasă.

Nivelul de zgomot este foarte scăzut, de doar 43 dB, așa că putem spune că avem de a face cu un model destul de silențios. În ceea ce privește consumul, combina se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, consumul anual de curent electric fiind de 418 kWh.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • clasa de eficiență energetică A+,
  • capacitate foarte mare,
  • autonomie de 19 ore,
  • Full No Frost

Contra:

  • nu are afișaj LED

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Capacitate
Consum

Hotpoint ENBLH19211FW este o combină frigorifică cu o capacitate de 450 L, ce asigură spațiul necesar unei familii foarte numeroase.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.