Hotpoint ENBGH19223FW – combina frigorifică Full No Frost din inox

În alegerea unei combine frigorifice existența tehnologiei Full No Frost a devenit un argument esențial, mai ales datorită dificultății de a dezgheța manual întregul aparat. Modelul Hotpoint ENBGH19223FW reușește să rezolve această problemă, fiind dotat în totalitate cu sisteme automate de dezghețare și oferind în plus o capacitate mare de depozitare. Modelul Hotpoint poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 2700 lei (verifică preț actualizat). Pentru cei care doresc să cumpere aparatul în rate, acestea pornesc din jurul sumei de 88 de lei. Raportul calitate-preț al aparatului este unul foarte bun. Punctul forte principal al acestuia este tehnologia Full No Frost. Apoi, modelul este unul economic, are un design calitativ și beneficiază de tehnologii avansate de păstrare a alimentelor în siguranță. Prin urmare, combina frigorifică este potrivit pentru orice familie care ține la calitate.

Combina frigorifică poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Are un design foarte modern și elegant. Aceasta este alcătuită în totalitate din inox și are linii ferme, bine conturate. Ușile sunt prevăzute cu mânere verticale și sunt reversibilie, direcția de deschidere putând fi schimbată ușor de pe o parte pe alta. Se remarcă afișajul electronic de reglare a temperaturii de pe ușa frigiderului, care oferă un aer modern. Aparatul are dimensiunile de 195.5 x 70 x 74 cm, fiind unul dintre cele mai mari.

Poze cu combina frigorifică Hotpoint ENBGH19223FW

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Combina are o capacitate de 450 de litri, fiind potrivită pentru familiile foarte numeroase.

Frigiderul are o capacitate de 302 de litri și este prevăzut cu 3 rafturi din sticlă rezistentă și 2 rafturi pentru compartimente de legume și fructe. Pe ușa frigiderului se găsesc 3 rafturi de diferite înălțimi, astfel încât să poată fi păstrate recipiente de diferite mărimi. Frigiderul este dotat și cu un suport special pentru sticle.

Congelatorul are o capacitate de 148 de litri. Congelatorul este împărțit în 3 compartimente generoase din plastic transparent rezistent. Capacitatea de congelare este de 18 kg în 24 de ore, fiind mult mai mare decât media disponibilă pe piață.

La nivel tehnic, aparatul beneficiază de tehnologia No Frost atât pentru frigider, cât și pentru congelator. Prin urmare, formarea de gheață este eliminată complet în interiorul aparatului. Datorită funcției Holiday combina păstrează în siguranță alimentele lăsate acasă pe perioada concediului, menținând în același timp un nivel energetic scăzut. Printre tehnologiile de care beneficiază modelul se numără și tehnologia Active Oxygen. Aceasta asigură păstrarea prospeţimii alimentelor până la 9 zile. În plus, tehnologia previne formarea bacteriilor cu până la 90% şi a mirosurilor neplăcute cu până la 70%. În același timp, datorită sistemului Air Technology răcirea alimentelor este adusă la un alt nivel. Nu în ultimul rând, datorită tehnologiei Hygiene Advance interiorul modelului este acoperit de ioni de argint care țin la distanță mucegaiul și bacteriile. Alimentele sunt astfel păstrate în siguranță pentru mult mai mult timp.

Hotpoint ENBGH19223FW este una foarte silențioasă, nivelul de zgomot de-abia atingând valoarea de 43 dB. Prin urmare, modelul nu se face simțit atunci când funcționează și nu deranjează absolut deloc.

În ceea ce privește consumul, combina se încadrează în clasa de eficiență energetică A+. Consumul anual de curent electric este de doar 438  kWh.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • clasa de eficiență energetică A+,
  • capacitate mare,
  • afișaj LCD,
  • autonomie de 17 ore,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Capacitate
Consum

Hotpoint ENBGH19223FW este o combină frigorifică cu o capacitate foarte mare, ce s-ar potrivi unei familii cu mai mulți membri.

User Rating: 3.46 ( 4 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.