Hotpoint EBM18220F – combină frigorifică performantă la preț bun

Combina frigorifică Hotpoint EBM18220F se face remarcată prin faptul că beneficiază de tehnologia No Frost atât pentru frigider, cât și pentru congelator și are un preț sub 2000 de lei. În plus, combina are un design atrăgător, un consum redus și o capacitate de depozitare suficientă. Combina poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 1665 lei (verifică preț actualizat). Pentru cei care își doresc să cumpere combina în rate, acestea încep undeva de la 57 de lei. Punctele forte ale combinei sunt tehnologia No Frost disponibilă atât pentru frigider, cât și pentru congelator, designul de calitate și consumul redus. Punctul în minus este reprezentat de capacitatea ceva mai mică de depozitare, însă oricum combina face față unei familii. Având un preț atât de redus și dotări foarte bune, combina te invită parcă să schimbi aparatura veche.

Combina frigorifică poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Designul combinei este unul modern și elegant. Aceasta este alcătuită din inox și are linii foarte fine. Logo-ul Hotpoint Ariston este gravat în partea de sus a ușii frigiderului. Deschiderea ușilor se face spre dreapta, acest aspect putând fi însă modificat întrucât ușile sunt reversibile. Ușile sunt prevăzute cu mânere orizontale încorporate. Dimensiunile combinei sunt de 187 x 60 x 65.5 cm.

Poze cu combina frigorifică Hotpoint EBM18220F

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Urmând modelul standard, frigiderul se află în partea superioară, iar congelatorul în partea inferioară a combinei. Volumul total net este de 283 litri.

Frigiderul are o capacitate de 210 litri. Acesta este organizat în 3 rafturi spațioase din sticlă rezistentă. Pe ușă se găsesc 3 rafturi care permit depozitarea unor recipiente și sticle de diferite mărimi. Există și două compartimente pentru fructe și legume. După cum spuneam la început, frigiderul este dotat cu tehnologia No Frost care împiedică formarea de gheață. În plus, frigiderul este dotat cu un sistem antibacterian, astfel încât alimentele să fie păstrate într-o stare perfectă pentru un timp îndelungat, departe de mucegai și bacterii.

Congelatorul are o capacitate de 73 de litri și este organizat în 3 compartimente din plastic transparent care permit accesul rapid la alimente. Compartimentul central este cel mai spațios, fiind potrivit pentru depozitarea recipientelor mai mari de tipul cutiilor voluminoase de înghețată. Capacitatea de congelare este de 4 kg în 24 de ore. Întrucât beneficiază de tehnologia No Frost, dezghețarea manuală nu mai este necesară. Prin urmare, utilizatorul este scutit de realizarea acestui proces destul de neplăcut.

La nivel tehnic, combina a fost dotată cu un compresor și are termostat reglabil. Combina se încadrează în clasa climatică SN-N-ST-T și folosește agentul de răcire R600a. Hotpoint EBM18220F dispune de o funcție eco specială.

În ceea ce privește consumul, aparatul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, fiind foarte ecologică și economică. Consumul zilnic este de 0.77 kWh, iar cel anual este de 282 kWh. Combina are o autonomie fără curent de 13 ore, păstrând în siguranță alimentele chiar și în cazul unor pene de curent sau defecțiuni electrice. Pentru alimentare, combina are un cablu de 1.6 m.

Modelul Hotpoint are un nivel de zgomot foarte redus, fiind deosebit de silențioasă. Nivelul de zgomot atinge valoarea de doar 44 dB.

Păreri pro şi contra

Pro

  • aspect elegant,
  • capacitate mare,
  • clasa de eficiență energetică A+
  • sistem No Frost

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Capacitate
Consum

Hotpoint EBM18220F este o combină frigorifică completă, ce încorporează tehnologia No Frost și se bucură totodată de un design modern.

User Rating: 0.64 ( 1 votes)

Un comentariu

  1. Patras Ana-Maria

    De ce nu specificati ca face ca tractorul,dupa 2ani de utilizare incepe sa nu mai raceasca,ca cei de la firma de reparatii depanero vin cand vor ei si nu stiu prea multe!?De ce daca este in garantie ti se spune ca nu se schimba produsul ?De ce daca nu functioneaza cum trebuie???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.