Hotpoint EBM 17210 – combina frigorifică foarte ieftină

Dacă îți cauți o combină frigorifică nouă și ești constrâns de buget, nu trebuie să îți faci griji, vei găsi cu siguranță un model de calitate chiar și la un preț mic. Un astfel de model este și Hotpoint EBM 17210, o combină frigorifică destul de spațioasă, cu organizare interioară atractivă și cu un consum redus. Poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 1050 lei (verifică preț actualizat), fiind una dintre cele mai ieftine de pe piață. Punctele forte ale sale sunt capacitatea destul de mare de depozitare, funcția antibacteriană de care beneficiază și consumul energetic redus. Punctul în minus este reprezentat de lipsa tehnologiei No Frost, dar acest lucru ar fi crescut prețul. Așadar, reprezintă o alegere bună pentru cei cu un buget redus. Combina ocupă un spațiu mic, putând fi utilă chiar și pentru studenți.

Designul combinei este unul simplu, aceasta fiind disponibilă pe alb și având linii drepte, bine conturate. Logo-ul Hotpoint Ariston este gravat în partea de sus a ușii frigiderului. Are mânere orizontale încorporate, pentru o deschidere ușoară. Deschiderea standard se face spre dreapta, iar ușile sunt reversibile, așa că vei putea schimba direcția de deschidere. Dimensiunile combinei sunt de 175 x 60 x 65.5 cm, modelul fiind unul nu foarte înalt.

Poze cu combina frigorifică Hotpoint EBM 17210

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Frigiderul se află în partea superioară a combinei, iar congelatorul în partea inferioară. Volumul total net este de 272 de litri, acest lucru datorându-se dimensiunilor ceva mai reduse.

Frigiderul are o capacitate de 182 de litri. Acesta este organizat în 2 rafturi spațioase din sticlă, cu profil din plastic alb și 2 compartimente pentru fructe și legume. Pe ușă se găsesc 3 rafturi care permit depozitarea de recipiente și sticle de diferite mărimi. Frigiderul este dotat cu tehnologia Hygiene Advance. Aceasta asigură un tratament special cu ioni de argint în interiorul pereților, astfel încât  bacteriile și mucegaiul să fie ținute la distanță, iar alimentele să fie păstrate în cea mai bună stare pentru o perioadă lungă de timp.

Congelatorul are o capacitate de 90 de litri și este organizat în 3 compartimente din plastic transparent. Primul compartiment este ceva mai mic, iar celelalte două sunt mai mari, putând depozita cu ușurință alimente și recipiente mari, de tipul cutiilor de înghețată. Capacitatea de congelare este de 2 kg în 24 de ore. Congelatorul nu beneficiază de tehnologia No Frost, așa că va trebui decongelat manual periodic.

La nivel tehnic, combina beneficiază de un compresor și are termostat reglabil. Sistemul de răcire este static. Hotpoint EBM 17210 se încadrează în clasa climatică N-SN-ST și folosește agentul de răcire R600a.

În ceea ce privește consumul, aparatul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, fiind foarte economic. Consumul zilnic este de 0.77 kWh, iar cel anual este de 261 kWh. Modelul are o autonomie fără curent de 19 ore. Cele 19 ore reprezintă, de fapt, timpul de creștere a temperaturii în cazul întreruperii curentului. Astfel, alimentele vor fi păstrate în siguranță în orice situație.

Combina este una silențioasă, nivelul de zgomot atingând valoarea de 41 dB.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • clasa de eficiență energetică A+,
  • preț mic,
  • autonomie de 19 ore,

Contra:

  • nu are afișaj LED

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Capacitate
Consum

Hotpoint EBM 17210 este o combină frigorifică ieftină, potrivită pentru utilizatorii ce nu au nevoie de un model cu o capacitate foarte mare.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.