Hotpoint EBGH20243F – o combină frigorifică modernă

Pentru mulți dintre clienții în căutare de aparate frigorifice, funcția NoFrost devine din ce în ce mai importantă, întrucât scutește utilizatorul de timpul necesar curățării sau decongelării manuale a combinei frigorifice. Modelul Hotpoint EBGH20243F este o combină cu volum mare de depozitare a alimentelor și funcția NoFrost integrată care, în plus, aduce o serie de dotări de efect. Prețul pentru acest model este de aproximativ 2250 lei (verifică preț actualizat). Având în vedere volumul mare de depozitare, varietatea de funcții și designul modern, raportul calitate-preț este unul ridicat.

Combina frigorifică poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Designul combinei este unul aparte, culoarea gri antracit atrăgând atenția de la prima vedere. Designul permite deschiderea ușilor pe partea dreaptă sau pe partea stângă, cu ajutorul ușilor reversibile, utilizatorul putând alege varianta care se potrivește cel mai bine în locuință. Combina este prevăzută cu mânere verticale elegante pentru fiecare ușă.

Poze cu combina frigorifică Hotpoint EBGH20243F

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Cu dimensiunile de 200 x 60 x 65.5 cm, aparatul frigorific se încadrează în clasa celor mari. Utilizatorul ar trebui să țină cont de înățimea de 2 m înainte de cumpărare, astfel încât să se asigure că spațiul de plasare dedicat este destul de înalt.

Combina frigorifică are un volum net total de 314 de litri, dintre care 243 de litri sunt dedicați frigiderului și 73 de litri congelatorului.

Hotpoint EBGH20243F are frigiderul situat în partea de sus, zona de jos fiind dedicată congelatorului. Frigiderul este prevăzut cu 4 rafturi spațioase, 4 rafturi pe ușă, inclusiv unul special pentru vinuri și un compartiment pentru legume și fructe. Interiorul frigiderului este iluminat. Congelatorul are 3 compartimente, fiind unul generos. Capacitatea de congelare este de 7 kg în 24 de ore și încadrează combina în rândul celor mai eficiente.

În ceea ce privește dotările tehnice, combina frigorifică Hotpoint beneficiază, în primul rând, de tehnologia Hygiene Advance. Aceasta face posibilă tratarea cu ioni a interiorului frigiderului în vederea prevenirii depunerii mucegaiului și bacteriilor. În plus, tehnologia Active Oxygen păstrează alimentele proaspete până la 9 zile, prevenind mirosurile neplăcute și formarea bacteriilor. Combina pare astfel să aibă o soluție pentru toate problemele ce apar la depozitarea alimentelor.

Dintre funcțiile de efect, funcția Ice Party oferă o sticlă gata pentru un toast în orice moment. Atunci când este selectată, congelatorul coboară temperatura doar pe timpul necesar răcirii sticlei. Funcția Holiday permite păstrarea combinei într-un mod economic în perioada vacanțelor sau asbsenței îndelungate de acasă. Congelatorul va funcționa în regim normal, în timp ce secțiunea goală a frigiderului va fi reglată la o temperatură de repaus. Alte funcții disponibile sunt cea de super-congelare sau cea de super-răcire.

Reglarea temperaturii se face electronic, combina beneficiind și de un ecran LED situat în partea de sus a frigiderului.

Hotpoint are un singur compresor și clasa climatică SN-N-ST-T. Agentul de răcire folosit este R600a. Combina este silențioasă, având un nivel de zgomot de 44 db.

S-ar putea crede că o combină cu aceste dimensiuni și numeroasele dotări are un consum de energie ridicat, dar aparatul electrocasnic Hotpoint are un consum anual de doar 308 kWh. Autonomia fără curent a combinei este de 14 ore, ceea ce reprezintă un punct important pentru siguranță.

Păreri pro şi contra

Pro

  • aspect plăcut,
  • spațios,
  • oferă autonomie de până la 14 ore,
  • No Frost,
  • afișaj de tip LED

Contra:

  • putea fi mai silențioasă

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Capacitate
Consum

Pentru cei care își doresc un aparat frigorific care să depășească funcțiile standard și să ofere soluții pentru toate problemele specifice depozitării alimentelor, Hotpoint EBGH20243F este opțiunea ideală.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.