Hotpoint EBF20223X – combina frigorifică No Frost din inox

Combina frigorifică Hotpoint EBF20223X se remarcă printr-o calitate ridicată la toate nivelurile, de la design până la dotări, capacitate și consum. Dacă ești în căutarea unei combine frigorifice noi, modelul merită toată atenția. Combina frigorifică Hotpoint poate fi găsită în magazinele din țară la prețul de aproximativ 2070 lei (verifică preț actualizat).Dacă vrei să o cumperi în rate, acestea încep de la 70 de lei. Combina are un raport calitate-preț foarte bun, remarcându-se prin capacitatea mare de depozitare, consumul redus și designul atractiv din inox. În același timp, combina beneficiază de dotări performante și de o organizare interioară foarte personalizată. Modelul este, așadar, unul atractiv și potrivit pentru orice familie numeroasă.

Combina frigorifică poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Designul combinei este unul modern, aceasta fiind înaltă, alcătuită din inox și având un ecran cu afișaj LCD. Logo-ul Hotpoint Ariston este gravat deasupra ecranului, în partea superioară a ușii frigiderului. Ușile au mânere orizontale încorporate, iar deschiderea se face spre partea dreaptă, acest lucru putând fi însă schimbat datorită balamalelor reversibile. Dimensiunile combinei sunt de 200 x 60 x 65.5 cm, remarcându-se faptul că este printre cele mai înalte modele din categoria sa.

Poze cu combina frigorifică Hotpoint EBF20223X

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Volumul total net al combinei este de 314 litri. Capacitatea mare face combina să fie ideală pentru familiile mai mari.

Frigiderul este poziționat în partea de sus a combinei și are o capacitate de 241 litri. Frigiderul este organizat în 4 rafturi din sticlă rezistentă. Există și un suport special pentru sticle de vin. Compartimentele pentru legume și fructe sunt încăpătoare, având fiecare un volum peste medie. Ușa frigiderului este prevăzută cu 4 rafturi de diferite înălțimi, permițând astfel depozitarea diferitelor recipiente și sticle. Este de remarcat faptul că frigiderul este dotat cu sistemul Hygiene Control prin care interiorul este acoperit cu o folie permanentă specială cu ajutorul căreia este prevenită formarea de mucegai și bacterii. Este de apreciat și faptul că frigiderul dispune de tehnologia No Frost prin care dezghețarea este automată. Frigiderul este iluminat interior.

Congelatorul are o capacitate de 73 de litri. Acesta este organizat în 3 sertare generoase din plastic transparent. Capacitatea de congelare este de 7 kg în 24 de ore, fiind încă un aspect peste medie. Congelatorul are disponibilă o funcție de super-congelare.

Hotpoint EBF20223X oferă o funcție specială pentru vacanță, astfel încât, atunci când pleci în concediu, să funcționeze la un consum redus, păstrând în același timp alimentele în siguranță.

La nivel tehnic, combina are un compresor, un sistem de răcire cu R600a și se încadrează în clasa climatică SN-N-ST-T. Reglarea temperaturii este electronică și are afișaj LED.

Combina este una foarte silențioasă, având un nivel de zgomot de doar 44 dB.

Aparatul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, având un consum redus de curent electric. Consumul energetic anual este de 308 kWh. Combina are o autonomie fără curent de 14 ore. Prin urmare, în acest timp combina va funcționa în mod normal, fără nicio diferență față de momentele în care este conectată la curent. Funcția se dovedește foarte utilă în situațiile în care au loc pene de curent sau defecțiuni electrice.

Păreri pro şi contra

Pro

  • aspect elegant,
  • capacitate mare,
  • clasa de eficiență energetică A+
  • sistem No Frost

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Capacitate
Consum

Hotpoint EBF20223X este o combină frigorifică elegantă, ce încorporează o serie de specificații interesante, ce o fac potrivită pentru orice tip de utilizator.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.