Hotpoint E4DAABC – combina frigorifică pentru familii mari

În orice bucătărie, frigiderul este aparatul casnic nelipsit pentru că este deosebit de practic. Timpul nu ne permite să mergem în fiecare zi la piaţă, să gătim în fiecare zi ori să cumpărăm de fiecare dată băuturi reci, astfel că un frigider ne scapă de aceste treburi zilnice şi ne face viaţa mai uşoară. Problema intervine atunci când dorim să achiziţionăm unul întrucât va trebui să se încadreze în buget, să fie economic, spaţios, să asigure păstrarea oportună a alimentelor, să fie compartimentat după nevoile noastre şi dacă se mai poate să aibă şi alte funcţii precum cea antibacteriană, de exemplu. Hotpoint E4DAABC este o combină frigorifică originală, încăpătoare, cu un design modern, funcţii performante şi, nu în ultimul rând, un consum redus de energie electrică. Oferă un aspect extraordinar oricărei bucătării, dar şi o utilitate pe măsură. La momentul actual o putem găsi la un preţ de 2999 lei (verifică preț actualizatîn magazinele cu specific, unde o putem şi vizualiza cu uşurinţă. Alegerea acestui aparat frigorific va mulţumi şi cele mai exigente persoane.

Combina frigorifică poate fi găsită și în oferta magazinului Flanco.

În primul rând, designul său cu totul şi cu totul original vă va uimi. Are 4 uşi, dintre care 2 uşi cu deschidere independentă la compartimentul frigider şi celelalte 2 împart zona de congelare în două compartimente autonome cu două sertare mari cu alunecare uşoară, fiind deosebit de uşor de utilizat.

Poze cu combina frigorifică

Hotpoint E4DAABC

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Frigiderul are două rafturi din sticlă de înaltă calitate, un raft pentru sticle, o zonă de păstrare a alimentelor la 0 grade Celsius şi un compartiment pentru legume şi fructe cu controlul umidităţii. Formele rotunjite, mânerele elegante şi lungi din inox sunt în concordanţă cu negrul absolut al corpului exterior al combinei frigorifice. Spaţios, are o capacitate totală de 402 l, dintre care volumul congelatorului este de 110 l, iar volumul frigiderului de 292 l.

În ceea ce priveşte caracteristicile generale, este important să menţionăm că dispune atât în cadrul frigiderului cât şi al congelatorului de sistemul de răcire NO FROST ce ne scapă de formarea de gheaţă şi dezgheţarea periodică. Capacitatea de congelare este de 9 kg/24h, fiind foarte bună pentru opţiunile noastre.

De menţionat este şi faptul că funcţia High Definition Cooling asigură păstrarea prospeţimii alimentelor până la 9 zile şi datorită sistemului Hygiene Advance se previne formarea bacteriilor, tratamentul cu ioni de argint al pereţilor interiori ai combinei frigorifice favorizând acest aspect.

Consumul de energie electrică este de 393 kWh/an, fapt ce încadrează aparatul la cele mai înalte standarde de eficienţă, lucru demonstrat şi de simbolul Ecotech pe care îl poartă. Astfel, avem un produs ce ne garantează performanţe deosebite la un nivel scăzut de consum. Alte funcţii de care dispune sunt: funcţia super congelare, funcţia super răcire şi, nu în ultimul rând, funcţia Holiday, toate pentru a garanta performanţa aparatului. În cazul unei defecţiuni la sistemul de alimentare cu energie electrică, o pană de curent spre exemplu, combina frigorifică Hotpoint dispune de o autonomie de până la 18 ore.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • clasa de eficiență energetică A+,
  • capacitate mare
  • sistem de răcire NO FROST atât pentru frigider, cât și pentru congelator

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.6
Design - 9.6
Performanțe - 9.2

9.5

O alegere eficientă

Hotpoint E4DAABC este o combină frigorifică ce asigură o capacitate mare de depozitare, ceea ce o face o excelentă alegere pentru familiile mari.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.