Horizon 49HL733F – un Smart TV ieftin

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.8
Imagine - 8.6
Conectivitate - 8.7

8.7

O alegere Smart

Horizon 49HL733F este un Smart TV cu o diagonală extrem de generoasă, potrivit pentru distracție și relaxare. Are un preț extrem de accesibil.

Vezi detalii
User Rating: 3.7 ( 1 votes)

Despre Horizon îți pot spune că este un brand românesc, fabricat în China. Este un brand care se adresează utilizatorilor cu bugete mici și mijlocii, dar și celor ce își doresc televizoare cu prețuri ceva mai accesibile. Despre televizoarele Horizon îți mai pot spune că folosesc paneluri LG și se prezintă într-o gamă destul de variată. Horizon 49HL733F este un TV ce poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 1999 lei(verifică preț actualizat), dar am observat că este inclus destul de des în ofertele promoționale. Așa că ai toate șansele să îl prinzi la reducere. Comparativ cu modelele ce aparțin de marile branduri, acesta vine cu o garanție de 36 de luni, ceea ce mie una îmi conferă mult mai multă încredere pentru a achiziționa produsele brandului.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor evoMAG și Cel.

În ceea ce privește designul, modelul se prezintă destul de bine. Ramă subțire, ce creează impresia unui display mult mai mare, un suport minimalist, ce îi conferă stabilitate. Totodată suportul poate fi demontat, în cazul în care dorești să economisești ceva spațiu și să folosești un suport de perete pentru noul tău TV. Dimensiunile sale sunt de 1134 x 220 x 705 mm și cântărește 14,5 kg. Consumul ajunge la 71 kWh. Nu este un consum mare, dar comparativ cu alte branduri ce au aceleași specificații, trebuie să recunoaștem că nu concurează pentru cel mai economic TV.

Poze cu televizorul Horizon 49HL733F

Horizon 49HL733F

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Horizon 49HL733F este un Smart TV, cu o diagonală de 124 cm, potrivit fie pentru un living cu o suprafață generoasă, fie pentru un birou mare. Ca să îți faci o idee legat de distanța minimă potrivită dintre TV și telespectator, este suficient să înmulțești diagonala televizorului cu 3. În cazul de față distanța ar trebui să fie de 372 cm.

Rezoluția televizorului este Full HD, de două ori mai mulți pixeli față de rezoluția HD, ceea ce înseamnă imagini impecabile, de o claritate impecabilă. Naturalețea culorilor, dar și contrastul puternic atrag privirile celor ce sunt în căutarea unui mijloc de relaxare și divertisment. Și dacă mai punem la socoteală și faptul că avem de-a face cu un Smart Tv, atunci experiența vizuală devine și mai interesantă, iar distracția este la ea acasă. Jocuri, filme și o serie de aplicații interesante te așteaptă în platforma Horizon Smart TV. Televizorul vine echipat cu tehnologia Clear Motion Engine, ce asigură claritatea imaginilor în mișcare.

În ceea ce privește sunetul, modelul Horizon vine echipat cu două ieșiri a câte 8 W, ce generează un sunet suficient de puternic pentru filme, jocuri etc. Însă cu siguranță dacă ești genul căruia îi place muzica la un volum destul de tare, sonorizarea TV-ului nu va fi satisfăcătoare. Acest aspect poate fi compensat totuși cu un sistem HomeCinema.

Tunerul digital este și el prezent, dar acest lucru nu mai reprezintă o noutate. Cam toate televizoarele din gama actuală vin echipate cu un tuner digital. Iar asta este în favoarea utilizatorului, deoarece nu mai este nevoit să opteze pentru un abonament digital în cazul în care își dorește să se bucure de posturile HD.

În ceea ce privește conectivitatea, televizorul vine echipat cu o intrare PC, în cazul în care ai de ținut o prezentare și ai nevoie de un monitor de mari dimensiuni. De asemenea dispune și de 2 porturi HDMI, o intrare USB 2.0, minijack căști, DLNA, Slot CI+(potrivit pentru situațiile în care tunerul digital nu decodează canalele HD sau pentru cei ce își doresc un abonament pentru programe criptate cum este și HBO), dar și alte porturi mai puțin utilile.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • smart TV,
  • rezoluţie Full HD,
  • diagonală de 124 cm,
  • preț accesibil

Contra:

  • sonorizarea nu este foarte puternică

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.