Horizon 43HL733F – calitate la un preț accesibil

Când vine vorba de alegerea unui televizor este important să punem accentul pe calitatea oferită de producător însă, de cele mai multe ori, ne uităm și în cont să vedem pe cât ne putem baza pentru a face o achiziție corectă. Dacă îți dorești calitate la un preț decent, Horizon îți pune la dispoziție modelul 43HL733F care nu dezamăgește atunci când vine vorba de dotări. Cu un preț de aproximativ 1399 lei(verifică preț actualizat), televizorul e un aliat de nădejde atunci când îți dorești să fii conectat la emisiunile și show-urile tale preferate.

Privindu-i aspectul exterior, îl putem încadra într-o clasă de mijloc, căci nu are multe lucruri ieșite din comun. Cadrul decent din plastic lucios care-i înconjoară display-ul de 109 cm pare destul de rezistent iar piciorușele-suport care-i permit să fie așezat pe o comodă TV sunt capabile să-i susțină greutatea de 11,5 kg. Dimensiunile televizorului nu sunt foarte mari, 930 x 79 x 544 mm fără stand. Dacă se vrea amplasarea lui pe unul dintre pereții camerei, acest lucru este posibil dacă achiziționezi separat un suport VESA 200 x 200. Televozorul poate fi folosit și pe post de monitor, conexiunea la laptop/PC făcându-se printr-un cablu HDMI.

Poză cu Horizon 43HL733F

Horizon 43HL733F

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Claritate bună, imagine impecabilă

Chiar dacă nu avem de-a face cu un TV 4K, acest model LED Ful HD, cu o rezoluție a ecranului de 1920 x 1080 pixeli ne oferă o imagine clară, naturală, culori vibrante și contrast surprinzător adică exact ceea ce căutăm la un televizor.

Alături de Horizon 43HL733F, experiența vizuală este transformată într-un adevărat spectacol, chiar din propria locuință. Tehnologia LED îți oferă imagini ale căror tonuri de negru și detalii de lumină sunt amplificate. E o reală încântare să urmărești o întrecere sportivă sau un documentar din natură pe ecranul acestui TV!

”Clear Motion Engine (CME) reprezintă standardul nostru pentru claritatea de excepție a imaginilor în mișcare de pe display, fiind rezultatul combinării procesării video unice, a numărului de cadre pe secundă, a ratei de reîmprospătare pentru fiecare cadru și a tehnologiei avansate de reglare a luminii de fundal” afirmă producătorul.

Smart TV-ul vine dotat cu aplicațiile Opera Open Browser, Youtube, Flickr, Netflix, BBC iPlayer, AccuWeather, Facebook, Skype, Twitter. Din momentul în care l-ai conectat la internet poți utiliza fluent toate aplicațiile instalate.

La capitolul sunet putem spune că este loc de mai bine, însă, raportat la preț, sistemul audio format din două difuzoare stereo cu o putere de 12 W este suficient. În plus, prezintă și câteva caracteristici superioare de sunet: Dolby Digital Plus, NICAM Stereo, Equalizer (5band). Cei care-și doresc un sunet mai puternic pot opta pentru un soundbar, televizorul dispunând și de o ieșire audio digitală și mufă tip jack.

În dotările modelului se regăsesc tunerul digital intergrat DVB-T, DVB-C, slotul CI+, acestea având rolul de a simplifica utilizarea serviciilor de televiziune digitală. Prin prezența player-ului multimedia integrat, poți vedea fotografii sau filme direct de pe hard-ul extern sau de pe stick-ul USB.

Dacă îți dorești un televizor cu o diagonală măricică, dar nu ai în cont suficient cât să-ți permiți un TV din gama premium, modelul Horizon rămâne o alegere corectă, fiind unul dintre cele mai ieftine Smart TV-uri Full HD cu diagonala de peste 100 cm.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut
  • preț decent
  • Smart TV

Contra:

  • nu e 4K
  • sonorizarea nu este foarte puternică

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.9
Imagine - 8.7
Conectivitate - 8.6

8.7

O alegere inspirată

Horizon 43HL733F este un Smart TV cu o diagonală de 109 cm, ce are o rezoluție Full HD și poate fi achiziționată la un preț accesibil.

Vezi în magazin
User Rating: 4.35 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.