Horizon 40HL737F – un TV Full HD de 102 cm

Televizorul este probabil cel mai des mijloc de divertisment întâlnit în locuințele românilor. Ba chiar în anumite cazuri, televizorul se află la loc de cinste, în fiecare cameră, așa că nu este de mirare că tot mai multe branduri se întrec în a lansa game de TV-uri tot mai bogate, cu prețuri tot mai accesibile, astfel încât să acopere cât mai multe dorințe ale utilizatorului. Horizon 40HL737F este unul dintre modelele cu preț decent, ce poate fi montat atât în dormitor, cât și în camera de zi. Îl găsești la eMAG, la prețul de aproximativ 999 lei(verifică preț actualizat), un preț deloc mare ținând cont că discutăm despre un model cu rezoluție Full HD.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Cel.

Deși vorbim de un TV de buget, iată că televizorul beneficiază nu doar de specificații bune, ci și de un design plăcut. Are o ramă Ultra Slim, iar panoul deloc gros găzduiește pe spate toată partea de conectică. Televizorul se sprijină pe un suport format din două picioare în formă de „V”, destul de discrete, la care poți renunța în cazul în care preferi ca televizorul să fie montat pe un suport TV de perete.

Greutatea televizorului ajunge la 12,5 kg, iar dimensiunile sale sunt de 930 x 180 x 570 mm, necesitând două persoane pentru a-l monta. Nu consumă multă energie, ajunge la 63 W, putere consumată, cam la jumătate din cât consumă un bec clasic de 100W. Vine la pachet cu o telecomandă clasică, cea standard cu multe butoane, cu care te vei obișnui rapid.

Poze cu Horizon 40HL737F

Horizon 40HL737F

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul Horizon este un Non Smart TV, cu o diagonală de 102 cm, pe care îl poți așeza fie într-un birou, fie într-un dormitor cu o suprafață mai mare, fie într-un living. Ca idee distanța optimă dintre privire și TV ar trebui să fie de 3 ori cât diagonala modelului ales de tine.

TV-ul Horizon este disponibil și pe alte diagonale. În cazul în care modelul de față nu ți se pare că ar avea dimensiunile dorite de tine. Iată pe ce diagonale îl vei mai găsi:

  • Horizon 39HL737F la o diagonală de 99 cm, cu prețul de 1399 lei
  • Horizon 43HL737F la o diagonală de 109 cm și prețul de 1599 lei
  • Horizon 48HL737F la o diagonală de 121 cm și prețul de 1549 lei

Are o rezoluție Full HD, de 1920 x 1080 pixeli,oferind o experiență vizuală foarte plăcută. Imaginile sunt detaliate, culorile bogate, contrastul intens și un unghi de vizibiliate bun, de 178/178 grade.

Sonorizarea nu este foarte puternică, are două ieșiri a câte 6 W fiecare. La o asemenea diagonală m-aș fi așteptat măcar la o putere de 20W, însă la prețul dat nu cred că este cazul să devenim pretențioși. Important de menționat este faptul că televizorul oferă un sunt bun, fidel, dar la volum maxim se pierde ușor din claritate.

La capitolul conectivitate, televizorul Horizon vine dotat cu: 2 porturi HDMI, un port USB 2.0, o intrare PC, o intrare component, Slot CI+ și un port pentru cei care prin anii 90 și-au achiziționat legendarul video cu casete și nu s-au îndurat să renunțe la el.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • preț accesibil
  • diagonală de 102 cm
  • Design Ultra Slim
  • Full HD

Contra:

  • sonorizarea nu este prea puternică

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.9
Imagine - 8.8
Conectivitate - 8.7

8.8

O alegere inspirată

Horizon 40HL737F este un televizor cu rezoluție Full HD, cu o diagonală de 102 cm, potrivit atât pentru dormitor, cât și pentru living.

Vezi în magazin
User Rating: 3.6 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ghid Practic (PDF GRATUIT)

 

 

PENTRU PRELUNGIREA VIEȚII

TELEVIZORULUI TĂU

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru prelugirea

vieții televizorului tău