Horizon 39HL752 – televizorul Full HD ultra accesibil

Există pe piață o serie de televizoare Full HD foarte atractive ca preț, iar un astfel de model este și Horizon 39HL752. Televizorul are un ecran foarte generos și redă imagini de calitate superioară, fiind potrivit pentru orice familie. Prețul pentru acest model este de aproximativ 1300 lei (verifică preț actualizat), fiind un model foarte atractiv. Raportul calitate-preț este unul ridicat.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Evomag.

Designul televizorului este cel standard pentru modelele LED, aspectul fiind unul plat. Suportul este simplu, dreptunghiular. Întreaga carcasă este alcătuită dintr-un plastic lucios. Impresia generală este că avem de-a face cu un model low-budget care se luptă, însă, să ofere o calitate cât mai bună.

Poze cu televizorul Horizon 39HL752

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul televizorului are o diagonală de 99 de cm, o diagonală mai mare decât media. Ecranul este de tip LED și are, prin urmare, o durată de viață mai lungă, dar și un consum mai mic de energie. LED-urile oferă o luminozitate continuă de 350 cd/mp care asigură redarea de culori strălucitoare la un contrast dinamic de 5000:1. Ecranul are o rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli, oferind o experiență de vizualizare spectaculoasă, cu imagini clare și detaliate. Imaginile sunt redate în aspect 16:9. Unghiurile de vizibilitate sunt foarte bune, atingând valoarea de 178 de grade atât pe verticală, cât și pe orizontală. Prin urmare, utilizatorul va beneficia de o mobilitate mai ridicată, putând viziona conținutul de pe ecran din diferite poziții.

Benefiind de tehnologia Clear Motion Engine de 100 Hz, ecranul redă la o calitate superioară chiar și imaginile în mișcare. Acest lucru este posibil datorită combinării ratei de reîmprospătare a imaginii cu numărul de cadre pe secundă. Rezultatul este că imaginile precum cele din emisiunile sportive sau din filmele de acțiune vor fi redate fără cadre lipsă și fără blur.

Imaginilor de calitate le-a fost asociat un sistem audio Nicam Stereo cu o putere de 12W. Este de admirat faptul că sunetul este asigurat de Dolby Digital Plus. Horizon 39HL752 beneficiază de un player multimedia integrat care poate reda muzică direct de pe un stick USB.

La nivelul conectivității este de remarcat faptul că televizorul oferă o serie de port-uri diverse care să asigure conectarea la majoritatea dispozitivelor. Astfel, televizorul dispune de două port-uri HDMI care permit conectarea la playere Blu-Ray sau DVD și console de jocuri, un port USB care permite redarea de conținut în diferite formate direct de pe un stick de memorie sau HDD extern, precum și de câte un port Scart, de component și PC care să permită folosirea televizorului pe post de ecran pentru PC sau alte dispozitive. Televizorul mai beneficiază de un tuner digital DVB-T MPEG4, DVB-C care permite urmărirea programelor digitale fără a mai fi nevoie de un receiver extern.

Televizorul are un consum de 69W, fiind unul economic. Garanția standard este de 2 ani. Pachetul include un cablu de alimentare, o telecomandă cu 2 baterii AAA și un stativ pentru masă.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • preț decent,
  • HDMI,
  • Full HD

Contra:

  • nu este Smart

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Beneficiind de un ecran generos și de o serie de tehnologii care să ofere o experiență superioară de vizualizare, Horizon 39HL752 este ideal pentru distracția întregii familii.  

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.