Horizon 32HL739H – un TV ieftin de 81 cm

Horizon 32HL739H este un televizor cu o diagonală bună, potrivit pentru cei mai puțin pretențioși, cu un buget mai mic. Poate fi găsit în oferta eMAG la un preț de aproximativ 979 lei(verifică preț actualizat), putând fi achiziționat chiar și în rate lunare de 46 lei.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Evomag și Cel.

Din punct de vedere al designului, televizorul afișează un aspect decent ca să spun așa, nu excelează la acest capitol, dar nici nu mă așteptam, mai cu seamă că vorbim de un TV pentru un buget modest. Rama este realizată dintr-un suport de plastic negru,lucios și slim. Modelul Horizon se sprijină pe un suport destul de robust, la care eu una aș renunța, în favoarea unui suport TV de perete. Consider că s-ar vedea mult mai elegant. Dimensiunile televizorului sunt de 735 x 478 x 185 mm și acesta cântărește 6,5 kg, prin urmare îl vei putea muta cu ușurință, fără a avea nevoie de ajutorul unei terțe persoane. Consumul televizorului este de 41 W, ceea ce mi se pare extrem de puțin. Nu vei avea surpriza ca factura de electricitate să prea încărcată, datorită TV-ului.

Poze cu Horizon 32HL739H

Horizon 32HL739H

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Televizorul este un model non Smart, din gama lansată în 2015, ceea ce înseamnă că vine echipat cu cele mai noi tehnologii. În ciua faptului că televizorul are o diagonală de 81 cm, surprinzător, televizorul are și funcție de monitor. Practic îl poți lega la PC foarte ușor, astfel încât să lucrezi mult mai ușor.

Rezoluția televizorului este HD, de 1366 x 768 pixeli și asigură utilizatorului imagini destul de clare, în culori vii și naturale, astfel încât utilizatorul să se bucure de conținut la o calitate bună.

Unghiul de vizibilitate este de 178 de grade, ceea ce înseamnă că din orice colț ai privi, imaginea va avea aceeași claritate.

Sistemul audio Nicam Stereo încorporează două ieșiri a câte 6W, suficient încât să asigure un sunet decent. Așa cum spuneam la început prețul este unul mic și justifică pe deplin anumite caracteristici.

Ca la mai toate televizoarele din generația nouă, și la acesta observăm prezența unui tuner digital, ce are rolul de a oferi utilizatorului posibilitatea de a se bucura de posturile HD, chiar dacă beneficiază de abonament analogic. Practic cu bani mai puțini, te bucuri de servicii mai bune.

Conectivitatea este asigurată de prezența unei game bogate de porturi: o intrare PC, un port USB 2.0, Scart, Minijack căști și un port HDMI.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design slim,
  • Full HD,
  • preț atractiv,
  • funcție de monitor

Contra:

  • nu este Smart

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.3
Imagine - 7.9
Conectivitate - 7.8

8

O alegere accesibilă

Horizon 32HL739H este un televizor cu o diagonală de 81 cm, cu funcție de monitor, ce poate fi achiziționat la un preț extrem de accesibil.

Vezi detalii
User Rating: 3.5 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.