Horizon 32HL737H – un TV de 80 cm ieftin

Vorbim de rezoluții 4K, tehnologii OLED și alte specificații de ultimă generație, dar cum rămâne cu cei care își doresc un TV doar pentru funcțiile sale de bază? Cum rămâne cu cei care nu își permit sau nu vor să investească o gălăgie de bani într-un TV Smart, cu funcții pe care nu le-ar folosi mai deloc? Ei bine pentru aceștia avem soluții, iar una dintre ele ar fi televizorul Horizon 32HL737H, un model pe care îl vei găsi la un preț de aproximativ 749 lei(verifică preț actualizat), un preț deloc mare dacă ne gândim că discutăm despre o diagonală decentă, dar și despre un TV din gama lansată de producător în 2016.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Cel și evoMAG.

Din punct de vedere al design-ului, vorbim de un TV plăcut, ce se înscrie în standardele actuale: ramă subțire, panou îngust, suport format din două picioare finuțe. Apropo, în cazul în care îți dorești să montezi televizorul pe un suport TV de perete, este bine de știut că modelul Horizon este compatibil VESA, 200 x 100, așa că poți face asta fără nici o problemă. Televizorul este ușor, cântărește numai 5,5 kg și are dimensiunile de 715 x 185 x 478 mm, așa că îl vei putea muta cu ușurință chiar și în grădină, dacă îți dorești să urmărești vara un campionat de fotbal cu prietenii. Consumul energetic este destul de mic, de doar 41 W, așa că nu vei simți că îți influențează prea tare factura de la Electrica.

Poză cu Horizon 32HL737H

Horizon 32HL737H

Vezi mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Televizorul este un model Non Smart, însă acest aspect nu mă deranjează atât de tare. Îl pot transforma cu ușurință într-unul Smart cu o investiție de până în 200 lei într-un Chromecast.

Device-ul are o diagonală de 80 cm, aspect ce îl recomandă în special pentru un dormitor. Are o rezoluție HD, de 1366 x 768 pixeli, un unghi de vizualizare bun(178/178 grade), imagini destul de clare, un contrast puternic și culori vibrante. Da mi-ar fi plăcut să avem o rezoluție Full HD, însă îmi dau seama că pentru un preț atât de bun, trebuia să se facă pe alocuri și câte un compromis.

Sunetul nu impresionează prin putere, avem două ieșiri a câte 6 W fiecare, deci un total de 12 W. Vorbim de o sonorizare decentă, ce își păstrează claritatea chiar și la volum maxim. Nu cred că este cazul să te aștepți la ceva mai mult de atât pentru un TV din această categorie de preț.

Pe spate este încorporată toată partea de conectică, iar în cazul lui Horizon 32HL737H găsim cam tot ceea ce ne interesează: Slot CI+(pentru cardul ce decodează anumite canale digitale), un port USB 2.0(în cazul în care vrei să urmărești filme), o intrare PC, o intrare component, SCART(pentru nostalgicii care încă mai țin un video cu casete prin dulap), un port HDMI și minijack pentru căști.

Telecomanda este cea clasică, cu multe butoane, familiară de ani de zile. Este ușor de folosit, are o interfață prietenoasă, așa că nu îți va fi dificil să te acomodezi cu ea.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut
  • preț accesibil
  • consum mic
  • ușor

Contra:

  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.4
Imagine - 8
Conectivitate - 8.1

8.2

O alegere inspirată

Horizon 32HL737H este un televizor cu diagonala de 80 cm, pentru care vei plăti o sumă mai mult decât decentă.

Vezi în magazin
User Rating: 3.15 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.