Horizon 32HL733H – un SMART TV sub 1000 lei

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.3
Imagine - 8.3
Conectivitate - 8.1

8.2

O alegere accesibilă

Horizon 32HL733H este un Smart TV cu o diagonală de 80 cm, ce poate fi achiziționat la un preț mai mic de 1000 lei.

Vezi în magazin
User Rating: 3.2 ( 4 votes)

Horizon 32HL733H este un televizor Smart, potrivit pentru cei ce își doresc un upgrade fără a aloca o sumă prea mare de bani. Poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 999 lei(verifică preț actualizat), un preț ce poate scădea în cazul în care îl prinzi la ofertă. Îl poți achiziționa chiar și în rate lunare de 45 lei, în cazul în care alternativa ți se pare mai avantajoasă.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Cel și Evomag.

Din punct de vedere al designului, discutăm despre un televizor atractiv, cu o ramă Ultra Slim, ce îi conferă un aspect modern. Pare a fi alegerea ideală pentru un dormitor cu o suprafață mai mare sau pentru un living micuț. TV-ul se sprijină pe un suport format din două  piciorușe finuțe, ce nu deranjează în nici un fel. Totuși, acestea pot fi înlăturate, în cazul în care îți dorești să m x ontezi televizorul pe un suport TV de perete. Dimensiunile modelului Horizon sunt de 715 x 185 x 478 mm, iar greutatea sa ajunge la 5,5 kg. Asta înseamnă că îl vei putea muta fără nici o problemă chiar și pe terasă, în cazul în care vrei să organizezi un grătar. Consumul său este extrem de mic, de numai 41 W. Ținând cont de faptul că 1kW = 0,539 RON, putem spune că televizorul nu este un mare consumator de energie. Gama de televizoare Horizon susține conceptul de mediu ”verde”. Prin tehnologiile încorporate se reduce consumul de energie, evitându-se pierderile inutile.

Poze cu televizorul Horizon 32HL733H

Horizon 32HL733H

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul Horizon se numără printre cele mai ieftine Smart TV-uri de pe piață, ce dau startul distracției. Din platforma Horizon Smart TV, vei putea accesa jocuri, filme, muzică, dar și tot felul de aplicații interesante.

Are o diagonală de 80 cm, ceea ce înseamnă că distanța recomandată dintre privirea utilizatorului și TV trebuie să fie de 240 cm. Are o rezoluție HD, de 1366 x 768 pixeli, ce oferă imagini vibrante, cu un contrast bun. Datorită tehnologiei Clear Motion Engine, imaginile în mișcare sunt mult mai clare. Unghiul de vizibilitate este de 178 /178 grade, ceea ce înseamnă că din orice unghi ai privi, claritatea imaginii se menține.

În ceea ce privește conectivitatea, televizorul vine echipat cu un port USB 2.0, o intrare PC(în cazul în care vrei să îl folosești pe post de monitor), minijack căști, o intrare component, o ieșire digitală, un port HDMI, la care poți conecta consola.

Ca majoritatea televizoarelor noi, și acesta dispune de un tuner digital ce te va ajuta să poți urmări posturile HD, chiar și în cazul în care ai optat pentru un abonament analogic.

Sonorizarea nu este cea mai strălucită, totuși cei 12 W sunt suficienți încât să te poți bucura de un sunet bun, clar, chiar și atunci când volumul este la maxim.

Păreri pro şi contra

Pro:

 • design elegant,
 • Smart TV,
 • HDMI,
 • preț avantajos

Contra:

 • sonorizarea nu este foarte puternică

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

6 comentarii

 1. Agafitei Ghiorghi

  Multumesc Cristi.

 2. Agafitei Ghiorghi

  Nu i-mi intra nici youtube-ul,i-mi intra numai NETFLIX-ul.I-mi scrie ca a aparut o problema cu certificatul acestui sait web/https/www. youtube com/tv?launch=remote

 3. Agafitei Ghiorghi

  Când unblu în menu se blocheaza sinu î-l mai pot porni s-au opri nici din butonul lui manual,se oprește numai scos din priza.Are 1(una)luna vechime nU EU AM MAI SPUS ASTA.

 4. Agafitei Ghiorghi

  Când unblu în menu se blocheaza sinu î-l mai pot porni s-au opri nici din butonul lui manual,se oprește numai scos din priza.Are 1(una)luna vechime.

 5. Copiaza.si da.clic pe lin-kul https://horizon-europe.ro/info-suport/ si vezi ce raspuns iti da distribuitorul. pentru Romania a televizorului produs de Vestel Turcia. .Sau scrie un mail la Depanero si consulta-te cu ei daca poate sa remedieze defectul sau sa il schimbe in garantie daca se constata defectul mentionat.

 6. Pana Tudorel

  Buna ziua! Am un Horizon Smart, când îl conectez la wi-fi se oprește și reporneste,făcând asta până îl scot din priza. Altfel,fara wi-fi, funcționează perfect. Știe cineva care ar fi problema?!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.