Horizon 32HL705 – un televizor de 81 cm ieftin

Televizoarele cu diagonala de 81 de cm sunt poate cele mai populare în rândul utilizatorilor de LED. Și asta datorită faptului că dimensiunea nu este nici prea mică, astfel încât să nu simțim totuși că am evoluat de la modelele cu tub, dar nici atât de mare, astfel încât să ne obosească ochii, în cazul în care nu avem o cameră ceva mai mare. De aceea astăzi am ales să discutăm despre un televizor de această dimensiune, dar care să se încadreze unui buget nu foarte mare. Este vorba despre modelul Horizon 32HL705, ce vine la un preț de aproximativ 860 lei (verifică preț actualizat)un preț destul de rezonabil aș spune eu.

Din punct de vedere al designului, vorbim de un model plăcut, ce poate concura cu ușurință cu modele mult mai scumpe. Rama ce încadrează imaginea este destul de subțire, iar piciorul pe care se sprijină televizorul este dreptunghiular. Personal eu aș prefera acest model fără suport, și asta pentru că nu pot spune că este tocmai pe placul meu. Așa că aleg varianta montării lui pe un suport de perete. Cu siguranță ar da mult mai bine.

Poze cu televizorul Horizon 32HL705

horizon 32lh705

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Televizorul Horizon este un model lansat în 2013, adică face parte din cea mai nouă gamă a producătorului, prin urmare este de a sine înțeles că vine echipat cu funcții noi și interesante. Așa cum menționam și mai sus, diagonala este de 81 cm și are o rezoluție HD, de 1366 x 768 pixeli, ceea ce înseamnă o imagine destul de clară și naturală. Unghiul de vizibiltate este excepțional, de 176/176 grade, mai exact veți putea vedea imaginea la fel de clar din orice poziție ați privi.

Experiența video este îmbogățită de cea audio, prin sistemul Nicam Stereo, ce încorporează 2 boxe de 6 W, ce redau un sunet clar și profund, indiferent de volumul preferat de utilizator. Ca orice televizor de ultimă generație, modelul Horizon, dispune și de tuner digital DVB-T MPEG4, DVB-C MPEG4, ceea ce înseamnă că vă veți bucura de canalele în format HD, fără să fiți nevoiți să optați pentru un abonament digital, ce v-ar costa mult mai mult.

Pe partea de conectivitate, televizorul dispune de cam tot ce veți întâlni și la modelele mult mai scumpe: 2 porturi HDMI, un port USB 2.0, Scart, o intrare component și minijack căști. Consumă numai 41 W, ceea ce înseamnă că nu se va simți prea mult la factura electrică și are o greutate de 7,3 kg, adică îi puteți schimba locul de câte ori simțiți nevoia de o modificare prin casă.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • preț decent,
  • HDMI,

Contra:

  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Horizon 32HL705 este un televizor LED cu o diagonală de 81 cm ce se va încadra perfect în sufrageria unui utilizator ce nu își permite să scoată o sumă impresionantă din buzunar pentru o astfel de achiziție.

User Rating: 3.63 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.