Horizon 32HL702 – televizor low-budget

Îți dorești un televizor de ultimă generație, însă bugetul tău este limitat? Ei bine noi îți propunem modelul Horizon 32HL702, ce vine la un preț de aproximativ 800 lei (verifică preț actualizat), un preț mai mult decât decent pentru diagonala și specificațiile sale.

Din punct de vedere al designului, televizorul are un aspect destul de plăcut, e drept nu excelează, dar arată mai bine decât mă așteptam. Se sprijină pe un picior dreptunghiular, ce poate fi detașat în cazul în care se dorește a se monta pe perete.

Poze cu televizorul Horizon 32HL702

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Horizon 32HL702 este un televizor ce face parte din gama 2013 a producătorului, prin urmare se bucură de cele mai bune specificații. Are o diagonală de 81 cm, și oferă o imagine clară, cu un unghi de vizibilitate excelent și o rezoluție de 1366 x 768 pixeli.

Pe partea de sonorizare, televizorul dispune un sistem Nicam Stereo de 2 boxe de câte 6 W, ce încorporează tehnologia Dolby Digital Plus, ceea ce înseamnă claritate și profunzime chiar și atunci când volumul este mai tare.

În ceea ce privește conectivitatea, Horizon 32HL702 vine cu o gamă destul de bogată, mai exact dispune de: 2 porturi HDMI, un port USB 2.0, Slot CI, SCART și player multimedia integrat, ce vă permite să vedeți filme, poze prin simpla conectare a unui stick. Încorporează chiar și de tuner digital, ce vă permite să vedeți canalele în format HD, fără să mai plătiți în plus pentru acel receiver inestetic.

Păreri pro şi contra

Pro

  • preț mic,
  • HDMI,
  • tuner digital încorporat

Contra:

  • nu e Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Imagine
Design
Conectivitate

Horizon 32HL702 este un televizor de ultimă generație, ideal pentru cei ce nu își doresc să aloce o sumă prea mare unei astfel de investiții.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.