HORIZON 28HL710H – tehnologiile fac diferența

În această eră a tehnologiei moderne și într-un secol al vitezei, televizoarele LED au devenit o parte importantă din locuința fiecăruia dintre noi, în special datorită funcțiilor și facilităților de ultimă generație pe care le au, calității superioare a imaginii și claritatea ei.  În ultimii ani, tot mai mulți oameni au luat cu asalt magazinele de electronice în căutarea televizorului perfect. O recomandare ideală pentru cei ce sunt în căutarea unui televizor de ultimă generație este cel mai nou model LED Horizon HD, cu o diagonală de 71 cm, care încorporează cele mai noi tehnologii de ultimă generație. Este vorba despre HORIZON 28HL710H, ce are un preț de aproximativ 949 lei(verifică preț actualizat). Cu un aspect modern și un design atractiv de culoare neagră, acesta își poate găsi un loc în orice spațiu din căminul dumneavoastră. Dimensiunile sale fără stand sunt de 640 x 387 x 38 mm, iar cu stand acestea sunt 640 x 427 x 185 mm.

Televoizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Poze cu televizorul

HORIZON 28HL710H

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Cu acest televizor te bucuri de o imagine foarte bună, plină de lumină și culori naturale care te va impresiona cu adevărat. Tehnologia LED oferă o durată de viață mai mare ecranului și ai parte de un contrast și o luminozitate superioară, dar și un consum redus de energie.

Funcția Clear Motion Engine cu care este dotat televizorul oferă o claritate superioară a imaginii, fără efecte blur, ideală pentru momentele în care vrei să urmărești un film captivant sau să te joci. Această tehnologie inovativă reprezintă standardul brandului Horizon pentru claritatea perfectă a imaginilor în mișcare de pe display, fiind rezultatul combinarii între numărul de cadre per secundă, a ratei de refresh pentru fiecare cadru și a tehnologiei inovatoare de reglare a luminii de fundal.

Sunetul deosebit se datorează tehnologiei Dolby Digital Plus, televizorul dispunând de un sistem audio Nicam Stereo și două ieșiri pentru sunet (RMS) de 6 W, toate aceste caracteristici garantând o sonorizare de excepție în timpul unui film.

Display-ul funcționează la rezoluția de 1366 x 768 pixeli, având un contrast dinamic de 3000:1 și o luminozitate care atinge valoarea de 300 cd/mp, iar aspectul imaginii este în ton cu diagonala de 71 cm – 16:9 – cu un unghi de vizibilitate de 178/178.

Televizorul are o putere de 33 W și dispune de tehnologia Smart Energy Saving prin care susține concepul de mediu „verde” și care vă scapă de consumul inutil de energie electrică, ajutându-vă să faceți economii importante la bugetul personal. De altfel, întreaga gamă de televizoare marca Horizon dispune de cele mai noi tehnologii de reducere a consumului de energie.

În ceea ce privește conectivitatea, modelul acesta de televizor are un port HDMI, o intrare Scart (RGB), o intrare component, o intrare USB 2.0, o intrare PC (D-Sub 15 pini), minijack pentru căști și slot CI+. Acesta din urmă se referă la o interfață care inlocuieşte clasicul decodor și ușurează utilizarea serviciilor de televiziune digitală. Folosirea unui decodor pe slotul CI+ oferă avantaje importante față de decodorul clasic, și ne putem referi aici la cablurile care sunt eliminate, iar întreg echipamentul este introdus în televizor. Nu are telecomandă proprie, iar schimbarea programelor se face doar din telecomanda televizorului. Cu toate astea, este eficient din punct de vedere energetic și are un impact foarte mic asupra mediului.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Preţ foarte avantajos
  • Rezoluţie bună
  • Consumă puţin

Contra:

  • Sunet puţin cam slab

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.3
Display - 8.1
Conectivitate - 8.2

8.2

O alegere accesibilă

HORIZON 28HL710H este un TV cu o diagonală de 71 cm, potrivit pentru un utilizator ce nu este interesat de funcții Smart.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.