Televizor Horizon 28HL700

Te gândești că ar fi bun un televizor în bucătăria ta, însă nu ești dispus să investești o sumă prea mare pentru o astfel de achiziție? Atunci cu siguranță o variantă potrivită ar fi televizorul LED Horizon 28HL700. Nu are o dimensiune mare, dar nici prea mică, iar prețul este de aproximativ 880 lei (verifică preț actualizat), mai mult decât decent pentru o astfel de achiziție.

În ceea ce privește designul pot spune că nu impresionează în mod deosebit, însă are un aspect plăcut, o ramă subțire ce face ca imaginea să pară mult mai mare, și se sprijină pe un picior dreptunghiular detașabil, în cazul în care optați ca televizorul să fie montat pe un perete.

Poze cu televizorul Horizon 28HL700

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Horizon 28HL700 este fratele mai mare al televizorului Horizon 19HL700 și este ideal pentru camerele mici sau pentru cei ce nu își doresc un televizor cu o diagonală prea mare. Face parte din gama 2013, și are o diagonală de 71 cm. Este un Edge LED cu rezoluție HD, ceea ce înseamnă că vă veți bucura de o imagine destul de clară, îmbunătățită de caracteristici precum: Comb Filter 2D/3D, Digital Noise Reduction, Dynamic contrast, Progresive scan. Unghiul de vizibilitate este destul de bun, ajunge la 170 de grade atât pe orizontală, cât și pe verticală.

Pe partea de sunet, Horizon 28HL700 dispune de 2 boxe de 2,5 W, ce încorporează tehnologia Dolby Digital Plus, astfel că nu deranjează atunci când volumul este dat mai tare. Deși se bucură de un preț bun, televizorul vine și cu tuner digital încorporat, ceea ce reprezintă un mare avantaj, nu veți mai avea nevoie de receiver pentru a vedea canalele HD. Mai mult de atât puteți urmări și filme în format MKV fără nici o problemă.

Pe partea de conectivitate, are cam tot ceea ce aveți nevoie la un televizor: HDMI, USB 2.0, CI, intrare Scart, intrare video composite și minijack căști de 3,5 mm. Atinge o greutate de doar 4,8 kg, ceea ce înseamnă că este destul de ușor de mutat, în cazul în care vă plictisiți și vreți să faceți modificări în locuință.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • preț,
  • HDMI,
  • sunet Dolby Digital Plus

Contra:

  • nu are rezoluție Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Imagine
Design
Conectivitate

Horizon 28HL700 este un televizor low budget, ce se va încadra perfect în bucătărie, oferindu-vă imagini impecabile.

User Rating: 3.51 ( 4 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.